Povestea tulburătoare a prințeselor din container! Cinci fete și mama lor trăiesc într-un container în câmp și își duc traiul de pe o zi pe alta

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2024, 12:18

Echipa emisiunii Asta-i România a adus în atenția publicului povestea impresionantă a unei mame care își crește singură cele cinci fete, într-un container, aflat în mijlocul câmpului!!

Echipa Asta-i România a ajuns la marginea unui sat din Prahova pentru a afla povestea prințeselor din container: cinci fete frumoase, cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani, care trăiesc împreună cu mama lor într-o cutie, de câțiva metri pătrați, undeva în mijlocul câmpului. N-au de niciunele dar se au una pe altă și un vis, acela că vor avea împreună o casă.

Povestea impresionantă a unei mame care își crește singură cele cinci fete, într-un container, în mijlocul câmpului

Echipa Asta-i România a ajuns la marginea unui sat, într-un câmp din județul Prahova, cinci fete cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani visează la o viață mai bună alături de mama lor, într-un container de doar câțiva metri pătrați, care de câțiva ani le este casă. Pentru Viorica, mama celor cinci fete, containerul este cea mai mare avere. Acolo, în câțiva metri pătrați este tot universul lor: dormitor, bucătărie, loc de joacă și de făcut teme.

Nu e mult, nu e suficient, dar mai bine decât deloc.

Patru dintre fetițe au apucat să vadă ce înseamnă viață într-o casă adevărată, dar acum au rămas doar cu amintirile. Singurele momente de evadare sunt atunci când închid ochii și îndrăznesc să viseze la o viață mai bună, la o casă călduroasă, cu geamuri și uși prin care să nu mai bată vântul și ploaia.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Departe de orice speranță

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama celor cinci fete, sacrificii uriașe pentru creșterea lor

O altă mare provocare pentru viața în container este căldură prea puțină pe timp de iarnă și prea multă pe timp de vară.

Și de parcă nu ar fi de ajuns suferința lor, fetele au mărturisit că de multe ori au parte și de vorbe dureroase venite din partea colegilor de la școală, care uneori rad de ele si de traiul lor dificil. 

Citește și: Povestea curajoasă a tatălui-erou: Paul își crește singur cei 5 copii, după ce soția i-a părăsit și a plecat cu un alt bărbat: „Am luptat și vreau să lupt în continuare”

„Este foarte greu, dar numai cu ajutorul lui Dumnezeu pot să trec peste! Mai ales că ele sunt tot ce am! E foarte greu, dar n-avem altă soluție! Am făcut o bucătărie provizorie, că un fel de bucătărie! De dormit, dorm fetele mai mari într-o camera și eu cu cele mai mici în altă camera!” , a spus mama fetelor.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!