Safiye îl pune pe Han să renunțe la Inci. Vizionează episodul al treilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Safiye îl pune pe Han să renunțe la Inci

Sursa: Captură YouTube

Episodul 3 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 10 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat miercuri, joi și vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară.

Ce se întâmplă în episodul al treilea al serialului “Vinovați de iubire”?

Episodul cu numărul trei al serialului „Vinovați de iubire” începe în camera lui Han, acolo unde Safiye intră și observă că Inci dormea pe canapea, iar bărbatul dormea pe jos, ceea ce a făcut-o pe femeie să își descarce furia asupra lui Memduh, începând să îi spună multe cuvinte răutăcioase asupra nepoatei

sale. Safiye este foarte strictă atunci când vine vorba de oamenii ce îi intră în cameră, iar atunci când a văzut-o pe Inci, paharul s-a umplut.

Han pleacă la muncă, însă Safiye nu poate sta liniștită, deoarece se gândește doar la microbii ce sunt acum în acea încăpere, așa că îi cere lui Gulben să o ajute și să curețe casa cu un dezinfectant foarte puternic. Această soluție a femeii a avut o repercusiune neașteptată, așa că Han le găsește pe cele două într-o stare proastă încât abia respirau.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Han își pierde toată răbdarea pe care o avea cu Safiye și i-a spus că este momentul să meargă la un psiholog pentru condiția ei, iar aceasta i-a răspuns că este de acord, însă doar dacă Han nu se mai întâlnește cu Inci.

Bărbatul acceptă această propunere, deoarece își dă seama cât de importantă a fost Safiye pentru el și familia lui.

Memduh este foarte supărat pe Inci fiindcă a văzut-o ieșind din apartamentul lui Han, însă aceasta îl asigură că a fost nevoită să doarmă acolo, din cauza lui Uygar. Bărbatul acesta a adus-o într-o stare în care este pregătită să își dea demisia, însă șeful lui Inci a asigurat-o că îl va ține departe pe Uygar de ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 3 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se

cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!