Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Author: Diana Tilă

Începând de săptămâna viitoare, producția “O dragoste“ va putea fi urmărită în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, serialul “O dragoste” va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea fascinantă a membrilor familiilor Unal și Arslan a cucerit publicul din România, și continuă să suprindă privitorii cu evenimentele ce se succed amețitor în viețile acestora. Membrii celor două familii duc stiluri de viață diferite, iar tradiționalismul dar și valorile culturale ale societății moderne își fac loc uneori disfuncțional în relațiile dintre protagoniști.

Citește și: Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat în fiecare luni și marți, iar “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, la Kanal D

“Mă bucur că serialul a ajuns la sufletul telespectatorilor din România! Pe mine scenariul m-a cucerit încă de la primele pagini și mă așteptam ca serialul să aibă succes în Turcia. Mai mult, acum mă bucur că poveștile de viață din serial au impresionat și telespectatorii din România.

Este un serial despre ceea ce îi poate dezbina pe oameni, dar mai ales despre ceea ce îi unește. Putem fi diferiți prin educație, prin mediul în care am crescut și valorile asimilate, dar tocmai aceste diferențe ar trebui să fie și și punte pentru oameni. E important să îl înțelegem pe celălalt, să ne apropiem, în ciuda diferențelor dintre noi
”, a declarat Sila Turkoglu, actrița din rolul principal al producției.

Ce vom vedea în episodul de astăzi

În această seară, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele scapă de sub control în familia Arslan.

Kîvîlcîm este îngrijorată de soarta fiicei sale Doga, după ce a aflat că este însărcinată, și insistă ca Faith să cunoască acest aspect foarte important pentru viitorul celor doi tineri.

Doga încearcă, cu pași mici, să se apropie de fostul soț, însă va avea parte de un șoc atunci când acesta îi va spune că urmează a se căsători.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nursema trece prin momente foarte dificile alături de Umut, acesta fiind într-o stare greu de suportat pentru cei din jur. De când a fost arestat, Umut s-a izolat de toată lumea.

Faith așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei cu frumoasa Gorkem, iar Pembe este foarte fericită că a scăpat de Doga, pe care nu a plăcut-o niciodată.

Citește și: Adevărul iese la iveală, iar Fatih îi frânge inima lui Doga. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Ce se va întâmpla atunci când Fatih și Gorkem urmează a celebra logodna și ce veste năucitoare va aduce Alev familiilor Arslan și Unal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai

la Kanal D.

Nu pierdeți următoarele evenimente din viața personajelor preferate din serialul “O dragoste”. Începând de săptămâna viitoare producția va putea fi urmărita, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.