Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

  1. DEFINITII

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Site: reprezinta site-ul internet apartinand KANAL D, care se afla la adresa www.kanald.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele KANAL D;

KANAL D: este televiziunea detinuta de S.C. DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A

Detinatoarea licentei audiovizuale este societatea DOGAN MEDIA INTERNATIONAL S.A., ai carei actionari sunt: DOGAN MEDIA INVEST BV – 99,99998% si YASAR BEGUMHAN DOGAN FARALYALI – 0,00002% din capitalul social.

Sediul Kanal D este situat in B-dul Marasti nr. 65-67, Pavilion T, Poarta D, sectorul 1, Cod Postal: 011465, Bucuresti, Romania fiind reprezentata legal de catre Dl. Ugur Yesil - Administrator Executiv, responsabilitatea pentru continutul editorial fiind asigurata de catre reprezentantul legal.

Autoritatea de reglementare in domeniul programelor audiovizuale este asigurata de catre CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI — CNA Adresa: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti, ROMÂNIA Tel: +40 (0)21 305 5350 Fax: +40 (0)21 305 5354/56, www.cna.ro.

Termeni si conditii: reprezinta prezentele termeni si conditii pe care Utilizatorul are obligatia sa le respecte pentru a i se permite accesarea Site-ului;

Utilizator: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii KANAL D;

  1. CONTINUTUL SITE-ULUI

2.1. Informatiile publicate pe Site sunt informatii de interes general despre KANAL D, produsele acestuia, a partenerilor sai cat si alte informatii considerate de KANAL D ca fiind de interes pentru Utilizatori.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorilor de regula, in mod gratuit. KANAL D isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe site ce vor fi oferite Utilizatorilor in anumite conditii specificate la momentul respectiv.

2.3. KANAL D este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor marcilor inregistrate in numele KANAL D si publicate pe Site. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale KANAL D, prevazute de legislatia in vigoare.

2.4. Intreg continutul www.kanald.ro (text, material e video si audio, baze de date, coduri de programare) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizata a oricarui continut al Site-ului, cum ar fi, dar nelimitat la, copiere, distribuire, reproducere sau vanzare partiala sau integrala a continutului Site-ului, fara consimtamantul anterior al KANAL D este strict interzisa si va atrage raspunderea penala si civila a persoanelor responsabile.

  1. UTILIZAREA SITE-ULUI

3.1.KANAL D garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 5.5.

3.2. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o Utilizare abuziva.

  1. LIMITAREA RASPUNDERII KANAL D

Dogan Media International S.A. este editorul site-urilor kanald.ro, kanald2.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro. De asemenea, opereaza televiziunile KANAL D Romania si KANAL D2, impreuna cu postul de radio Radio Impuls.

KANAL D nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe Site. Pentru verificarea acuratetii informatiilor furnizate de KANAL D, Utilizatorul poate solicita informatii la serviciul de relatii cu clientii al KANAL D, la numarul de telefon 031/4075555031/4075555 .

KANAL D nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct si/sau indirect de nerespectarea Termenilor si conditiilor. De asemenea KANAL D nu raspunde pentru folosirea neautorizata a informatiilor care apar pe Site.

KANAL D nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

  1. Modificari

KANAL D isi rezerva dreptul de a modifica, fara notificare prealabila continutul Site-ului, modificarile astfel efectuate urmand a fi publicate pe Site. Termenii si conditiile pot fi modificate de KANAL D la anumite intervale de timp fara anuntarea personala a Utilizatorului. Aceste modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe Site si vor intra in vigoare la data prevazuta de acestea sau la data afisarii pe Site, oricare dintre acestea este ultima.