Despre Kanal D

“KANAL D”, televiziune ce se afla in top trei statii generaliste din Romania, a emis pentru prima data pe 1 martie 2007, ca parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding. Sustinut de experinta si traditia trustului Doğan Yayin Holding, KANAL D si-a fixat ca obiectiv continuarea acestui model de succes si in Romania. Continutul de calitate ce combina cu succes programe de Stiri cu seriale turcesti si productii proprii, inovatoare, dar si productiile realizate dupa formate internationale, sunt pilonii pe care s-au construit, de la bun inceput, institutia media, dar si filosofia KANAL D.

Punerea in practica a acestei viziuni si-a aratat, in curand, efectele: la 5 ani de la intrarea pe piata media din Romania, KANAL D a ajuns in topul primelor 3 televiziuni generaliste din Romania, fiind statia cu cea mai mare crestere de audienta zilnica, +133%, respectiv +141% in prime time, din 2005 pana in 2011.

With every new program, with every new day of broadcast, KANAL D will consolidate its position and will try to offer quality programs, never ceasing to include the viewers’ expectations, opinions and needs, everything revolving around and supporting the mutual statement of KANAL D and its public: IMI PLACE!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate