Inci și familia ei nu sunt lăsați să se mute în noul apartament. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 mai 2024, 08:30

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat joi și vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 2 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 10 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat joi și vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire”?

În timp ce Safiye încearcă să îi împiedice pe noii chiriași să intre în clădire, Han apare și este foarte surprins când o vede pe Inci.

Bunicul lui Inci este ofensat de comportamentul lui Safiye și vrea să plece cu familia în altă parte, dar Han îl roagă să rămână.

Safiye îi spune lui Gulben că niciodată nu va accepta ca Inci să rămână în casa lor și jură că va face tot posibilul să plece.

Bunicul lui Inci nu este de acord ca ea să se împrietenească cu Han și de aceea se supără foarte tare când îi vede plecând împreună în oraș.

Han obișnuiește să iasă noaptea într-o mașină veche, îmbrăcat în haine ponosite, să caute prin tomberoane hârtie și carton.

Gulben găsește un motiv să zâmbească atunci când îl vede pe prietenul lui Han de care este interesată.

Citește și: Uğur Uzunel, actorul care joacă rolul Esat Bilen în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 2 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei.

În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de aleasa inimii sale! Iată ce ținute nonconformiste au ales cei doi miri

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .