Aliye Uzunatagan, care joacă rolul Sonmez în serialul „O dragoste”, o mamă devotată și o bunică grijulie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță alături de familia sa reunita

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2024, 18:58

Aliye Uzunatagan, in serialul O dragoste

Sursa: Captură KANAL D

Aliye Uzunatagan, care dă viață personajului Sonmez în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de fiica și nepoata sa! Iată cum arată renumita actriță în postura de mamă și bunică, dincolo de platourile de filmare!

Aliye Uzunatagan este considerată o figura emblematică a cinematografiei turcești. În cele peste cinci decenii de activitate pe platourile de filmare, aceasta a jucat magistral în multe producții de mare succes și a primit multe premii și distincții importante. Publicul din România a cunoscut-o de curând în serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Sonmez, pe care l-a jucat impecabil în ciuda venerabilei sale vârste. Dincolo de proiectele sale de excepție, Aliye Uzunatagan petrece mult timp alături de familia să, mai ales de când a devenit și bunica.

Aliye Uzunatagan, o carieră impresionantă in domeniul actoriei

Născută în anul 1951, în Çanakkale, Aliye Uzunatagan, a crescut și studiat în orașul natal până la vârsta de 18 ani, când a plecat în Istanbul pentru a-și continua studiile în domeniul actoriei. Dornică să devină o actriță de renume, Aliye s-a înscris, în anul 1969 la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: Celebra Aliye Uzunatağan din noul serial „O dragoste”, considerată o legendă a cinematografiei turcești! Iată câți ani are îndrăgita actriță și cum a fost surprinsă recent, în afara platourilor de filmare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aliye Uzunatagan a debutat pe platourile de filmare când încă se află pe băncile facultății, însă a dovedit un talent uriaș și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă.

Astfel în anul 1969, Aliye a fost cooptată să joace în serialul Sen Bir Meleksin, care a reprezentat și primul pas către cariera strălucită de astăzi. Au urmat zeci de roluri interpretate magistral atât în seriale de televiziune, cât și în filme artistice de amploare, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și mult râvnită celebritate.

Aliye Uzunatagan, care dă viață personajului Sonmez în serialul „O dragoste”, apariție de senzație alături de fiica și nepoata sa

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebra actriță Aliye Uzunatağan este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Sonmez, care de asemenea i-a adus o mare reușită pe plan profesional, în ciuda faptului că a împlinit deja venerabila vârsta de 72 de ani.

Citește și: Doga se întoarce în casa familiei Unal. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Dincolo de activitatea intensă pe platourile de filmare, Aliye Uzunatagan este și o familistă convinsă deoarece adoră să petreacă timp liber alături de membrii familiei sale. De când a devenit și bunica, celebra actriță își iubește enorm nepoata și are mare grijă de micuța care i-a înseninat zilele de când a venit pe lume.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.