Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în producția „O dragoste”, momente de senzație alături de colegii săi din serial! Iată cum au fost surprinși în culise

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2024, 12:58
video Foto(5)

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi de platou! Iată cum au fost fotografiați îndrăgiții actori!

Sibel Taşçıoğlu are 47 de ani și se bucură de mare succes pe plan profesional. În cele peste două decenii de carieră strălucită, celebra actrița a jucat în multe producții de excepție, în care a dovedit un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe renumită actrița încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, apoi Sibel a revenit la Kanal D în producțiile Kosem și Mă numesc Zuleyha, iar de curând, face furori în serialul O dragoste, în care joacă rolul Pembe.

De curând, îndrăgita actriță a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație în care și-a făcut apariția în compania colegilor săi chiar pe platourile de filmare.

Sibel Taşçıoğlu și-a construit pas cu pas carieră în domeniul actoriei

Sibel Taşçıoğlu a venit pe lume în anul 1976, în orașul Bursa, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație de seama, în spiritul tradițiilor turcești, dar și sprijin pentru a-și continuă studiile și pentru a-și construi o carieră solidă.

Pentru că și-a dorit încă din copilărie să devină actrița, Sibel s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității din Istanbul, unde s-a mutat după absolvirea liceului.

În anul 1995, la scurtă vreme după încheierea facultății, Sibel Taşçıoğlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din orașul ei natal, Bursa, unde a fost remarcată la un moment dat datorită talentului ei deosebit și a primit oportunitatea de a juca într-un serial de televiziune, Ciçek Taksi, care nu numai că i-a adus un prim pas către celebritatea mult visată ci i-a deschis

și calea către noi șanse de a promova și de a deveni tot mai cunoscută și apreciată.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost filmată vedeta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă în cele mai amuzante ipostaze alături de colegii săi de platou

Cel mai recent proiect de televiziune din care a făcut parte Sibel Taşçıoğlu este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Pembe, un rol dificil care a făcut furori în rândul fanilor serialelor turcești din multe colțuri ale lumii.

În timpul filmărilor începute în anul 2022, renumită actrița s-a adaptat rapid scenariului, dar a legat și relații de prietenie cu toți colegii săi de platou, pe care ii consideră că a două ei familie. Această s-a atașat foarte mult mai ales de tinerii actori pe care i-a luat sub aripa să și le-a oferit mereu cele mai bune sfaturi pe plan profesional.

Citește și: Cine este și câți ani are Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe Unal în serialul „O dragoste”

Dincolo de proiectele sale fabuloase, Sibel Taşçıoğlu este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din viață de zi cu zi, sau de la filmări. De curând, celebra actrița a postat câteva imagini uluitoare în care și-a făcut apariția alături de mai tinerii săi colegi chiar pe platourile de filmare, în timpul pauzelor, când au socializat și au creat cele mai amuzante ipostaze.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!