Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost filmată vedeta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2024, 21:50

Sibel Taşçıoğlu, actrița care joacă rolul Pembe în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată îndrăgita vedetă fără machiaj, la vârsta sa!

Sibel Taşçıoğlu este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale cinematografiei turcești. În cei aproape treizeci de ani de activitate pe platourile de filmare, celebra actrița a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie. Această a jucat în multe producții de mare succes care i-au adus reușite pe plan profesional și celebritate. Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2015, când a jucat în serialul Yaman, apoi această a revenit la Kanal D și în producțiile Kosem și Mă numesc Zuleyha și de curând Sibel Taşçıoğlu joacă în producția

O dragoste, difuzată de marți până vineri, de la ora 20:00.

Pembe în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Cum arată îndrăgita vedetă fără machiaj

Sibel Taşçıoğlu a venit pe lume în anul 1976, în Bursa, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară. După absolvirea liceului, Sibel s-a înscris la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes în 1995.

La scurt timp, această a debutat pe scena Teatrului de Stat din orașul natal Bursa, unde a fost apreciată rapid datorită talentului ei uluitor și a primit prima propunere de a juca într-un serial de televiziune, intitulat Ciçek Taksi, care nu numai că i-a adus un prim pas către celebritate ci i-a deschis și calea către noi oportunități.

Citește și: Cine este și câți ani are Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe Unal în serialul „O dragoste”

Cele mai importante proiecte în care Sibel Taşçıoğlu a jucat în ultimii ani i-au adus și cele mai mari reușite pe plan profesional au fost: serialul Kosem, în care a jucat rolul Sultanei Gülbahar, producția Mă numesc Zuleyha, unde a dat viață personajului Sermin și serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Pembe, care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei și i-au adus un plus de notorietate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță în prezent! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

De curând, celebra Sibel Taşçıoğlu a fost surprinsă la cabina de machiaj înainte de a fi pregătită pentru a merge pe platourile de filmare. Îndrăgita actriță nu s-a sfiit să fie filmată fără machiaj, iar fanii săi au admirat-o pentru frumusețea și naturalețea ei.