Evrim Alasya, actrița care dă viață personajului Kivilcim din serialul „O dragoste”, alături de familia sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în compania celor mai dragi persoane din viața sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 22:15

Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță alături de familia sa reunită!

Evrim Alasya este o actrița de top în Turcia, apreciată pentru talentul ei desăvârșit și pentru frumusețea ei uluitoare. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, superba actrița a jucat în multe producții de excepție care i-au adus mari succese și notorietate. Odată cu trecerea anilor aceasta a devenit din ce în ce mai cunoscută și admirată atât de publicul din Turcia, cât și din străinătate.

Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online

Evrim Alasya a venit pe lume în anul 1979, în Izmir, într-o familie modestă, însă extrem de iubitoare, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijin pe toată perioada studiilor. După absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, alături de cel mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum au fost surprinși

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În anul 1999, actrița Evrim Alasya a debutat pe scenă Teatrului pentru Copii Pınar din Istanbul, unde a jucat până în 2005, când a fost cooptată în distribuția serialului de televiziune Ihlamurlar Altında, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită din

prezent. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte celebra actrița este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Kivilcim, o femeie puternică. Însă publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță Evrim Alasya inca din anul 2014, când a jucat în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi în 2016 aceasta a revenit la Kanal D, în producția Gunes si în anul 2023, în serialul Destăinuiri.

Citește și: Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Dincolo de cariera fulminantă în domeniul actoriei, Evrim Alasya este familistă convinsă. Aceasta adoră să petreacă timp liber în compania părinților și a fratelui ei mai mic, pe care îi iubește enorm.

De curând, renumită actrița a publicat pe contul ei de Instagram o imagine de senzație, în care și-a făcut apariția alături de familia ei reunită, spre marea încântare a fanilor săi.