Evrim Alasya, actrița care joacă rolul Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2024, 17:40
video Foto(4)

Kivilcim din noua producție turcească „O dragoste”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Evrim Alasya, în cea mai recentă vacanță! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți!

Evrim Alasya are 44 de ani și a acumulat o experiență de aproape două decenii pe platourile de filmare, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale captivante. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2014 când a jucat în serialul fenomen, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar apoi în 2016 aceasta a revenit la Kanal D, în producția Gunes, în anul 2023, în serialul Destăinuiri și de curând Evrim a apărut din nou pe micile ecrane în serialul O dragoste.

Kivilcim din nouă producție turcească „O dragoste”, surprinsă fără machiaj

Evrim Alasya a venit pe lume în anul 1979, în Izmir, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație exemplară și strictă. Această a studiat în orașul natal până la vârstă majoratului, după care a decis să plece în Istanbul pentru a urmă Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actriță cu drepturi depline.

În 1999, Evrim Alasya a debutat pe scena Teatrului pentru Copii Pınar din Istanbul, unde a jucat până în anul 2005, când a fost cooptată în distribuția primului serial de televiziune, intitulat Ihlamurlar Altında, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care joacă rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

În paralel cu activitatea intensă de pe platourile de filmare, Evrim Alasya s-a dedicat și celei de-a două pasiuni, muzică. Aceasta a imprimat câteva piese și continuă să le fredoneze ori de câte ori este solicitată în diverse emisiuni televizate la posturile TV din Turcia, sau în cadrul unor evenimente private.

Citește și: Actrița Evrim Alasya, cunoscută pentru rolurile sale din serialele “Suleyman magnificul”, “Güneş” și “Destăinuiri”, rol impresionant în serialul “O dragoste”, difuzat de luni până vineri, la Kanal D

Dincolo de actorie și muzică, celebra actrița este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video de senzație atât de pe platourile de filmare, cât și din viață de zi cu zi.

Îndrăgita Evrim a postăm câteva imagini chiar și din timpul cele mai recente vacanțe, unde și-a făcut apariția fără machiaj, spre marea încântare a fanilor ei care i-au admirat frumusețea și naturalețea.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!