Cine este și câți ani are Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”. Iată cum arăta talentata actriță în urmă cu 14 ani, când se lupta cu kilogramele în plus

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2024, 11:20

Feyza Civelek, actrița care interpretează rolul Nilay in serialul O dragoste

Sursa: Instagram Feyza Civelek

Feyza Civelek, actrița care joacă rolul Nilay în noul serial turcesc „O dragoste”, transformare fizică uluitoare! Iată cum arăta tânăra actriță înainte de a slabi 21 de kilograme!

Feyza Civelek se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație datorită talentului ei uluitor și a frumuseții sale răpitoare. Aceasta a moștenit abilități de la mama sa, Melis Civelek, o renumită scenaristă, care i-a ghidat pașii spre cariera de actrița încă din perioada copilăriei, când micuța ei fiica a debutat pe platourile de filmare la frageda vârstă de 11 ani și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de actorie.

Publicul din România a cunoscut-o pe Feyza Civelek, încă din anul 2013, când a jucat în serialul Cu capul în nori, apoi în producția Feriha și de curând, aceasta a revenit la Kanal D, în serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Nilay.

Feyza Civelek, actrița care joacă rolul Nilay în noul serial turcesc „O dragoste”, transformare fizică uluitoare

Feyza Civelek s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijin și îndrumare către o carieră în domeniul actoriei pe

care l-a îmbrățișat încă din copilărie. Mama ei, scenarist de profesie, i-a insuflat Feyzei pasiunea pentru actorie, astfel că în anul 2006, pe când avea doar 11 ani, micuța a debutat pe platourile de filmare ale producției Acemi Cadı.

Citește și: Omer și Kivilcim par să se apropie tot mai mult unul de altul. Vezi online live serialul, în această seară, începând cu ora 20:00

În anul 2009 a fost cooptată în distribuția serialului Cu capul în nori, care i-a adus un plus de notorietate, dar și aprecierea publicului. Au urmat alte câteva roluri în seriale de excepție, care i-au deschis calea către celebritate și către cariera de succes de astăzi. Cel mai recent proiect din care a făcut parte este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Nilay, o tânără aparent sfioasă, care s-a adaptat cu greu în familia cu mentalitate învechită a soțului ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți ani are Selin Türkmen, actrița care joacă rolul Çimen, în noul serial „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță fără machiaj în cea mai recentă vacanță

Mulți dintre fanii renumitei actrițe Feyza Civelek nu știu faptul că aceasta s-a confruntat cu o mare problemă de sănătate în urmă cu circa 14 ani, pe vremea când se lupta cu multe kilograme în plus. Abia în anul 2020, tânăra actriță a reușit cu o ambiție de fier și cu multă perseverență să slăbească 21 de kilograme, în aproape două luni. In prezent, Feyza a ajuns la 55 de kilograme și arată uluitor, după o luptă aprigă și asiduă de a slabi.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!