Decizia radicală pe care a luat-o Nona de la ”Casa iubirii”: „Chiar acum m-am întors de la laser”. Urmăritorii au reacționat imediat

Autor: Diana Bostan

Nona de la ”Casa iubirii” a luat o decizie radicală

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” a luat o decizie neașteptată în ceea ce privește înfățișarea sa. Urmăritorii brunetei au reacționat imediat!

Nona Rusu s-a făcut remarcată prin participarea în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Deși relația cu Patrick nu a funcționat și-n afara emisiunii, bruneta a câștigat o comunitate impresionantă de susținători. Deși are mereu grijă de aspectul său, un anumit detaliu le-a atras atenția urmăritorilor săi.

Ce decizie radicală a luat Nona de la ”Casa iubirii”

După ce a primit mai multe critici din partea urmăritorilor săi cu privire la aspectul sprâncenelor sale, Nona a luat o decizie radicală.

Determinată să își definească propria imagine, fosta concurentă a optat pentru o schimbare totală.

Citește și: „Eu am început să dorm cu bebelinii”. Nona de la “Casa iubirii”, surprinsă în ipostaza de mămică. Cum s-a afișat fosta concurentă în mediul online

Fosta concurentă a emisiunii ” Casa iubirii” a recunoscut faptul că în trecut și-a tatuat sprâncenele, însă acum își dorește o schimbare radicală.

Hotărâtă să adopte o tehnică mai modernă și mai adaptată trendurilor actuale, Nona a decis să își scoată vechiul tatuaj. Prin această decizie, ea nu doar că își redefinește aspectul, dar și își exprimă dorința de a-și contura sprâncenele într-un mod mai natural.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Ieri am postat niște story-uri de la curățirea feței și toată lumea mi-a amintit ce sprâncene ”frumoase” am. Da oameni frumoși, eu le scot. Chiar acum m-am întors de la laser, dar nu e atât de ușor de scos sprâncenele, mai ales dacă sunt de atât de multe ori bătute. Eu le-am bătut de trei ori”, a spus Nona de la ”Casa iubirii”, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Nona a fost criticată pentru sprâncenele sale

Procesul de scoatere a unui tatuaj cere răbdare și timp, nefiind posibilă realizarea acestuia peste noapte. Nona, conștientă de acest aspect, a ținut să explice acest lucru și celor care au criticat-o în ultima perioadă pentru aspectul sprâncenelor sale. 

Citește și: Probleme de sănătate pentru Nona de la „Casa iubirii”! Ce a pățit fosta concurentă: „Sper că totul va fi bine”

„Dacă tatuajul este foarte, foarte vechi...e mai greu să-l scot. Dar știți și pentru cei care nu știți...mi-am pierdut două minute din viața mea să vă explic”, a mai spus Nona, în secțiunea InstaStory.

Nona a fost întotdeauna apreciată în competiție pentru aspectul său fizic impecabil și pentru personalitatea sa puternică. Cu o prezență fermecătoare și o încredere remarcabilă, ea a atras atenția atât pentru frumusețea sa naturală, cât și pentru carisma sa autentică.

Chiar și atunci când unii o critică, Nona nu duce lipsă de admiratori, iar sprijinul și aprecierea fanilor contează extrem de mult pentru fosta concurentă.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!