„Eu am început să dorm cu bebelinii”. Nona de la “Casa iubirii”, surprinsă în ipostaza de mămică. Cum s-a afișat fosta concurentă în mediul online

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mai 2024, 13:59

Nona de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Nonka. r.29

Nona de la ”Casa iubirii” a fost surprinsă în ipostaza de ”mămică”. Nu este vorba de un bebeluș, ci de mai mulți pisoi. Iată ce a postat fosta concurentă a emisiunii în mediul online!

Nona s-a făcut remarcată prin participarea în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Bruneta a avut o relație cu Patrick, însă distanța dintre cei doi și-a spus cuvântul în cele din urmă.

Cum a fost surprinsă Nona de la ”Casa iubirii”

Recent, Nona a postat un videoclip emoționant în secțiunea InstaStory. Frumoasa brunetă iubește animalele, dar în special pisicile, lucru dovedit prin postările sale din mediul online.

Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor faptul că nu doarme singură, ci alături de trei pui de pisică.

Citește și: Ce surpriză a primit Patrick de ziua lui: „Pentru cel mai frumos băiat din Casa iubirii”. Cadourile primite de concurent de la fani

„Noi vă dorim noapte bună. Eu am început să dorm cu bebelinii ăștia mititei. Hai vino la mama.

Noapte bună vă dorim, îngerii noștri frumoși!”,
a spus Nona, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atentă la nevoile pisicuțelor sale, Nona are grijă de ele și le oferă dragostea de care animăluțele au nevoie. Bruneta nu duce lipsă de admiratori, însă în această perioadă a vieții sale preferă compania pisicuțelor sale.

Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick

Acum două săptămâni, pe 16 aprilie 2024, Patrick a împlinit 24 de ani și a fost sărbătorit în „Casa iubirii”. În

timp ce concurentul își serba ziua alături de colegii lui, Nona se distra alături de o prietenă în mașină, în timp se bucura de o melodie romantică.

Versurile le-au dat de gândit fanilor, astfel că mulți au crezut că melodia îi este dedicată lui Patrick.

Citește și: Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick! „Dacă ai știi cât te iubesc”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a publicat totul pe Internet

„Dacă ai știi cât te iubesc/ Vai de viața mea/ Câte aș face pentru tine/ Of, inima mea/ Toate astea ți le spun că ești un om bun/ Și nu m-ai lăsa/ Orice mi s-ar întâmpla”, sunt versurile melodiei pe care Nona o cânta, chiar de ziua lui Patrick.

Cu toate că Patrick a împlinit 24 de ani, Nona nu i-a urat „La mulți ani” public.

Recent, Nona s-a confruntat și cu unele probleme de sănătate. Fosta iubită a lui Patrick de la „Casa iubirii” s-a filmat în timp ce mergea pe stradă, prin ploaie, și a vorbit despre o durere de gât care o jenează și nu-i mai trece. Fanii s-au gândit că este vorba, cel mai probabil, de o răceală care i-a provocat această problemă, dar s-au bucurat că bruneta nu a pățit nimic mai grav.