Probleme de sănătate pentru Nona de la „Casa iubirii”! Ce a pățit fosta concurentă: „Sper că totul va fi bine”

Author: Lavinia Medrea

Nona, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, se confruntă cu o problemă de sănătate.

Nona Rusu, o fostă concurentă din sezonul 2 al competiției „ Casa iubirii ”, difuzată la Kanal D, are parte de o perioadă mai neplăcută din cauza unei probleme de sănătate care o jenează de ceva timp.

Ce a pățit Nona 

Recent, Nona a transmis un mesaj pe Instagram prin care a decis să le povestească fanilor problema cu care se confruntă.

Fosta iubită a lui Patrick de la „Casa iubirii” s-a filmat în timp ce mergea pe stradă, prin ploaie, și a vorbit despre o durere de gât care o jenează și nu-i mai trece. Fanii s-au gândit că este vorba, cel mai probabil, de o răceală care i-a provocat această problemă, dar s-au bucurat că bruneta nu a pățit nimic mai grav.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Pe mine m-a apucat ploaia, așa că mă aștept să-mi treacă gâtul. Am impresia că nu-mi trece, sincer, dar sper că totul va fi bine. Vă pup și vă iubesc”, a spus Nona, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick

Acum două zile, pe 16 aprilie 2024, Patrick a împlinit 24 de ani și a fost sărbătorit în „Casa iubirii”. În timp ce concurentul își serba ziua alături de colegii lui, Nona se distra alături de o prietenă în mașină, în timp se bucura de o melodie romantică.

Citește și: Ștefan, momentul adevărului în Casa iubirii! Julia îl va acuza că o place încă pe Roberta! „Eu vorbesc pe faptele și cuvintele tale!” Aflați cum va reacționa Rebecca, joi, 18 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Versurile le-au dat de gândit fanilor, astfel că mulți au crezut că melodia îi este dedicată lui Patrick.

„Dacă ai știi cât te iubesc/ Vai de viața mea/ Câte aș face pentru tine/ Of, inima mea/ Toate astea ți le spun că ești un om bun/ Și nu m-ai lăsa/ Orice mi s-ar întâmpla”, sunt versurile melodiei pe care Nona o cânta, chiar de ziua lui Patrick.

Cu toate că Patrick a împlinit 24 de ani, Nona nu i-a urat „La mulți ani” public.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!