Ștefan, momentul adevărului în Casa iubirii! Julia îl va acuza că o place încă pe Roberta! „Eu vorbesc pe faptele și cuvintele tale!” Aflați cum va reacționa Rebecca, joi, 18 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2024, 22:33

Concurenții din Casa iubirii vor face mărturisiri tulburătoare! Ștefan, acuzat că încă o mai place pe Roberta! Vorbele Juliei o vor determina pe Rebecca să izbucnească în lacrimi! „Mă simt eu prost!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente de senzație, întâlniri romantice, concurenți din ce în ce mai dornici să își întâlnească marea dragoste, însă și multe răsturnări uluitoare de situație și chiar tensiuni aprige. În ediția de joi, 18 aprilie, fetele și băieții vor avea parte de momente surprinzătoare deoarece vor fi nevoiți să facă mărturisiri. Cei care vor ului cu afirmațiile lor vor fi Virginia pe de o parte, deoarece îi va face o dezvăluire șocantă lui Patrick, dar și Julia, care va spune în fața tuturor

că Ștefan o place încă pe Roberta, deși s-a apropiat de Rebecca în ultima vreme.

Concurenții din Casa iubirii, mărturisiri de pomină

Seria dezvăluirilor din Casa iubirii o va deschide Roberta, care va fi întrebată pe cine ar alege între Patrick și Ștefan, iar tânăra va mărturisi faptul că l-ar alege pe Patrick, spre marea satisfacției a Rebeccăi.

Citește și: Cosmin și Ștefania, copleșiți de emoții! Concurentul i-a pregătit iubitei sale o surpriză de proporții în camera roșie! „Te consider o binecuvântare pentru mine!”

Pe de altă parte, Julia a avut parte de o scurtă întâlnire cu Patrick în grădina din casă fetelor, acolo unde i-a dezvăluit că la începutul sezonului 3 încă mai avea sentimente pentru Cosmin și mai speră încă la o posibilă idilă cu el, însă apoi totul s-a stins.

Patrick: Ai bârfă stau, n-ai bârfă ciao!

Julia: La începutul sezonului 3 încă mai îmi plăcea un pic de Cosmin!

Patrick: Nu pot să cred așa ceva!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Julia: S-a dus! E secret!

Patrick va mai avea parte de încă o surpriză uluitoare, de această dată din partea Virginiei, care îi va mărturisi că încă îl mai place. Nici Patrick nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus frumoasei brunete că și el o admira încă.

Citește și: Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”: „Ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie”

Ștefan, acuzat că încă o mai place pe Roberta! Cum va reacționa Rebecca

Tot în ediția de joi, în Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și în cazul lui Ștefan, care va fi pus la zid de Julia.

Concurență îl va acuza că încă are sentimente pentru Roberta, în ciuda faptului că s-a apropiat de Rebecca. Mărturisirile Juliei o vor determina pe Rebecca să izbucnească în lacrimi amare.

Julia: Mi se pare că ești incoerent și că nu îți asumi că în continuare îți place Roberta! Calmează-te un pic că eu vorbesc pe faptele și cuvintele tale! Pare că tu ai un interes față de Roberta! Știi care e ideea nici măcar nu mă contrazici o secundă!

Rebecca: Mă simt eu prost!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!