Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”: „Ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 apr 2024, 13:19

Julia a transmis un mesaj emoționant după revenirea lui Laurențiu

Sursa: Instagram eusuntjulia

Julia a transmis un mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu, fost concurent al sezonului 2, în „Casa iubirii”.

Ieri, 16 aprilie 2024, Laurențiu și Ionuț au stârnit o bucurie uriașă când au revenit în „Casa iubirii”. Cei doi au fost invitați la ziua lui Patrick pentru a-l sărbători, dar înainte au trecut și pe la fete pentru a le oferi câte o floare.

Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”

În episodul de marți, Julia a fost plăcut surprinsă de revenirea lui Laurențiu în „Casa iubirii”, mai ales pentru că fostul concurent a apărut chiar când blondina plângea în grădină din cauza supărărilor.

Citește și: Robi, lovitură teribilă pentru Ștefan! Concurentul o va chema pe Rebecca în camera roșie! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, miercuri, 17 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

După vizita lui Laurențiu și a lui Ionuț, Julia a transmis un mesaj emoționant și a lăsat toate supărările pe care le-a avut cu Laurențiu în trecut deoparte.

Blondina i-a transmis un mesaj chiar și Lorenei, iubita lui Laurențiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nici nu știu cum să descriu pozele... Au intrat în Casa Iubirii în momentul în care probabil aveam cea mai mare nevoie și m-au încărcat cu o energie mișto.

Laur, ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie în orice încăpere, REGELE dacă ne amintim bine.

Cu toate neînțelegerile noastre și contrele noastre, ești omul care la momentul actual își merită tot respectul din partea mea pentru că îți respecți iubita (e și a mea) și implicit, cea mai bună fostă colegă de cameră a mea căreia îi simt lipsa enorm și pe care o apreciez și iubesc din tot sufletul (dacă vezi asta, îmi e dor de tine).

Citește și: Robi o dezamăgește din nou pe Julia! “M-am despărțit de Virginia și nu pot!” Ce decizie uluitoare a luat concurentul și cum a reacționat Julia

Ionuț, nu te-am cunoscut până acum, dar am avut dintotdeauna cea mai bună părere despre tine, doar cuvinte de laudă la adresa ta, ești atât OM cât și BĂRBAT în adevăratul sens al cuvintelor, mai rar în zilele noastre.

Surpriza nu a fost pentru mine, dar m-a bucurat enorm de mult”, a scris Julia, pe contul ei de Instagram.

View this
post on Instagram

A post shared by Julia 💞 (@eusuntjulia)

Laurențiu și Ionuț s-au întors în „Casa iubirii”

Laurențiu și Ionuț au ajuns în „Casa iubirii” cu ocazia zilei de naștere ale lui Patrick, dar șocul și surprinderea a fost uriaș pentru toată lumea, căci nimeni nu a știut ce planuri au foștii concurenți.

Șederea celor doi foști concurenți este temporară, dar bucuria lui Patrick și a Juliei a fost greu de descris în cuvinte. Julia a fost atât de fericită să-l revadă pe Laurențiu încât, după plecarea lui în casa băieților, nu s-a putut abține și a cerut imediat camerei permisiunea de a se duce după el.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!