Surpriză de proporții în Casa iubirii: Ionuț și Laurențiu, foștii concurenți din sezonul 2 și-au făcut apariția în casa fetelor! „Leșin! Nu cred! Vai... Leșin!” Iată ce reacții s-au stârnit și cum au fost primiți cei doi băieți carismatici

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 apr 2024, 20:40

Ionuț și Laurențiu, din nou în Casa iubirii! Iată cum au reacționat fetele la apariția celor doi foști concurenți și care este de fapt scopul vizitei lor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți noi dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige. Astăzi, concurenții au avut parte de o surpriză de proporții deoarece doi foșți participanți din sezonul al doilea și-au făcut apariția în casă fetelor cu flori și au stârnit valuri de reacții în rândul lor.

Momente spectaculoase în Casa iubirii: Ionuț și Laurențiu, apariție de senzație în casă fetelor

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au fost luați prin surprindere de Ionuț și Laurențiu care și-au făcut apariția în casă fetelor. De departe cea mai entuziasmată a fost Julia, care a venit în grabă din grădină să ii întâmpine pe foștii ei colegi din sezonul anterior.

Ionuț și Laurențiu le-au dăruit flori fetelor și au vrut să poarte câteva discuții cu ele pentru a le cunoaște mai bine și pentru a le afla intențiile și preferințele.

Citește și: Robi o dezamăgește din nou pe Julia! “M-am despărțit de Virginia și nu pot!” Ce decizie uluitoare a luat concurentul și cum a reacționat Julia

Laurențiu: Hello! Hello! Casă, dulce casă!

Ionuț: Căutăm și noi niște fete! Ce ai venit așa speriată?

Julia: Leșin! Nu cred! Vai... Leșin! În ce moment m-ați prins!

Laurențiu: Ce faceți fetelor?

Julia: De ce aveți ecusoane?

Laurențiu: Suntem noii voștri colegi! Avem și noi emoții mari! Cum e în Casa iubirii?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bianca: Greu!

Ionuț și Laurențiu, din nou în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit

Dornici să afle cât mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în Casa iubirii, Ionuț și Laurențiu au început să le întrebe pe fete care dintre ele se află deja într-o relație și care sunt singure încă, dar și cum s-au adaptat în cadrul show-ului.

Vizibil emoționate și uimite de apariția celor doi foști concurenți, fetele au încercat să afle care este scopul și durata vizitei lor în cadrul emisiunii.

Bianca: Cu ce gânduri pe la noi?

Rebecca: Sunteți în vizită sau sunteți din nou concurenți?

Laurențiu: Tu cum ți-ai dori să fie?

Julia: Pe Ionuț îl păstrăm, pe Laurențiu îl trimitem de unde a venit!

Cei doi foști concurenți au fost curioși să afle cum decurge relația dintre Giuly și Robert, iar tânăra le-a mărturisit că totul merge bine, iar cuplul lor devine din ce în ce mai stabil și mai puternic.

Citește și: Laurențiu, schimbare radicală de look! Toți au fost uimiți de cum arată fostul concurent de la „Casa iubirii” fără barbă

Pe de altă parte, Julia l-a atras deoparte pe Laurențiu pentru a-l întreba de ce a venit în Casa iubirii, iar tânărul i-a spus în spirit de glumă că are o situație mai dificilă acasă și de asta a venit. La un moment dat, cei doi au fost anunțați că trebuie să meargă în casă băieților, însă nu au voie să le spună fetelor care este scopul venirii lor în emisiune.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!