Robi o dezamăgește din nou pe Julia! “M-am despărțit de Virginia și nu pot!” Ce decizie uluitoare a luat concurentul și cum a reacționat Julia

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2024, 21:04

Robi, decizie dureroasă în privința Juliei! Iată cum a reacționat concurenta și ce replici aprige a lansat! „Eu nu vreau să te mai aud!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente spectaculoase, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse, răsturnări de situație și tensiuni aprige. După ce săptămâna trecută, Robi a anunțat oficial că el și Virginia s-au despărțit, Julia a început să își facă din nou speranțe în ceea ce privește o reapropiere de cel care o dezamăgise cu câteva luni în urmă.

Însă speranțele concurenței vor fi din nou spulberate și dezamăgirea se va instala din nou în sufletul ei.

Julia, dezamăgită de afirmațiile lui Robi

În ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Ștefan spune că s-a întâmplat ceva, care l-a întors pe dos. Se pare că acesta a purtat o discuție cu Robi după filmări care a condus la în întreg conflict.

Robi îl acuză pe Ștefan că minte de îngheață apele.

Citește și: Robi nu vrea să o mai lase pe Julia să plece din „Casa iubirii”! Care să fie motivul? „Ți-ai făcut bagajul?”

Julia și Robi s-au întâlnit față în față, iar concurentul a abordat un subiect delicat. Dornic să lămurească lucrurile între el și Julia, Robi a mers în vizită în casa fetelor, unde a anunțat-o pe blondina să nu își mai facă iluzii în vederea unui viitor date deoarece el nu vrea să meargă.

Tânărul i-a explicat Juliei că s-a despărțit recent de Virginia și încă nu se simte pregătit să se reapropie de altă fată prea curând, pentru ca istoria să nu se repete.

Robi, decizie dureroasă în privința Juliei! Iată cum a reacționat concurenta

Ajuns în casa fetelor, Robi vine cu o veste șocantă pentru Julia. Concurentul și-a luat inima-n dinți și a anunțat-o pe Julia că nu mai vrea niciun date cu ea, cel puțin pentru moment.

Robi i-a explicat Juliei că nu poate să meargă la date cu ea deoarece s-a despărțit de curând de Virginia și nu se simte pregătit să iasă la întâlnire cu ea atât de rapid.

Pe de altă parte, Julia a fost extrem de dezamăgită de hotărârea neașteptată luată de Robi. Concurenta a mărturisit în fața tuturor că aștepta acel date cu mult entuziasm și își făcuse deja speranțe în privința unei posibile reapropieri.

Vizibil afectată de spusele lui Robi, concurenta l-a asigurat că nu va mai fi nimic între ei nici pe viitor.

Robi: Vreau să vorbesc ceva cu voi și să nu fie cu supărare! Nu pot să merg la date, din păcate! Nu pot! Nu mă simt ok!

Julia: Ai anunțat deja?

Robi: Acum e prima oară când zic, n-am anunțat! Nu vreau!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Julia: Sunt foarte bucuroasă să aud asta!

Robi: Nu pot să merg la date! Nu mă simt ok! M-am despărțit de Virginia și nu sunt ok să merg la date acum!

Virginia: Dar de ce, Robi?

Robi: Nu mă simt eu ok! Trebuie să dau alte explicații?

Julia: Ai făcut de emisiune tot ce ai făcut! Ai căutat materiale cu mine! Ți-au plăcut măcar cum au ieșit?

Robi: Da!

Virginia: Erați foarte frumoși împreună!

Robi: Nu e momentul acum! Nu zic că poate nu o să fie ceva pe viitor!

Julia: Nu o să fie, îți promit eu că nu o să fie!

Robi: Am nevoie de liniște!

Julia: Eu nu vreau să te mai aud!

Citește și: Julia, în lacrimi! „Dacă voi considerați că eu trebuie să plec acasă, ies în față!” Iată cum a reacționat concurenta când s-a simțit încolțită de băieții din Casa iubirii

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!