Bianca și Ionuț de la „Casa iubirii” s-au despărțit! Fostul concurent a făcut anunțul cu lacrimi în ochi: „N-a fost vina ei...”

Author: Lavinia Medrea

Bianca și Ionuț, doi foști concurenți din „Casa iubirii” care formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale competiției, s-au despărțit!

Bianca și Ionuț, doi foști concurenți ai sezonului 2 „Casa iubirii”, care au format unul dintre cele mai îndrăgite și iubite cupluri din competiție, au luat-o pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut cu puțin timp în urmă chiar de Ionuț.

Bianca și Ionuț de la „Casa iubirii” s-au despărțit

Cu puțin timp în urmă, pe 13 aprilie 2024, Ionuț de la „ Casa iubirii ” a pus mâna pe telefon și a pornit filmarea în care a făcut anunțul trist despre el și Bianca.

Se pare că cei doi s-au despărțit, deși nimeni nu ar fi premeditat acest lucru, căci cuplul părea să se înțeleagă mai bine ca niciodată, iar planurile de viitor păreau și ele, de asemenea, bine bătute în cuie.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, despre căsătoria cu Ionuț: ,,Este ceva serios”. Cum și-ar dori fosta concurentă să fie cerută de iubitul ei

Cu lacrimi în ochi și cu tristețe în glas, Ionuț a anunțat că el și Bianca s-au despărțit de două zile și și-a rugat fanii să nu lase mesaje urâte nici pe profilul Biancăi, nici pe al lui, căci niciunul nu este de vină pentru separarea lor, ci ar fi fost o pură întâmplare.

„Bine v-am găsit la un nou story important, am zis să fac asta public și cu voi, să nu rămâneți pe dinafară.

Eu și cu Bianca nu mai suntem împreună de două zile, așa că am zis să vă anunț și pe voi. Nu vreau să vorbesc absolut deloc despre treaba asta. N-a fost vina ei, n-a fost vina mea, pur și simplu s-a întâmplat s-o luăm pe drumuri separate. Aș vrea să nu vă duceți la ea s-o blamați sau să mă blamați pe mine, vreau doar să acceptați treaba asta și să ne acceptați decizia”, a spus Ionuț, pe contul lui oficial de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: ”Va avea loc într-o vacanță”. Bat clopote de nuntă pentru Ionuț și Bianca de la ”Casa iubirii”? Cum s-a gândit fostul concurent să-și ceară iubita în căsătorie

Bianca și Ionuț au rămas împreună după „Casa iubirii”

Bianca a participat în „Casa iubirii” încă din sezonul 1, dar de abia în sezonul 2 al competiției a reușit să aibă noroc în dragoste și să formeze un cuplu puternic cu Ionuț, cel care a venit în emisiune special pentru a o cuceri pe ea.

Între Ionuț și Bianca a existat o chimie puternică și o dragoste ca la prima vedere, relația lor a fost una dintre cele mai apreciate din toată istoria „Casa iubirii”.

Chiar și după terminarea sezonului 2, ei au rămas împreună și au făcut mai mulți pași în viața lor de cuplu, inclusiv mutarea împreună imediat după finalizarea competiției. La scurt timp după, totuși, cei doi au decis că s-au grăbit în privința deciziei de a se muta, așa că au decis să trăiască în locuri separate.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!