Robi nu vrea să o mai lase pe Julia să plece din „Casa iubirii”! Care să fie motivul? „Ți-ai făcut bagajul?”

Author: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea a deschis subiectul eliminărilor.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea emisiunii a deschis subiectul eliminărilor pentru a vedea unde se situează concurenții cu voturile pentru gală.

Robi nu vrea să o mai lase pe Julia să plece din „Casa iubirii”

Se știe că, de câteva ediții încoace, Julia a susținut tare și răspicat că nu vrea să mai facă parte din emisiune, dar recent concurenta a părut că dă semne de răzgândire, lucru care i-a băgat în

eroare pe restul concurenților.

În episodul de astăzi, 12 aprilie 2024, Andreea Mantea a fost prezentă în casa fetelor pentru a purta diverse discuții și pentru a rezolva diverse conflicte dintre concurenți, prilej cu care le-a reamintit și că se apropie gala de duminică, 14 aprilie 2024, care va fi cu eliminare.

Citește și: Julia a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre Robi! „Cred în schimbarea oamenilor! Mi se pare un Robi destul de schimbat!” Iată cum a reacționat Virginia și ce replici și-au adresat cele două rivale în Casa iubirii

Inclusiv prezentatoarea emisiunii știe că Julia vrea să părăsească emisiunea, așa că a întrebat-o dacă această dorință a rămas valabilă. 

„Ți-ai făcut bagajul, Julia? Vrei să pleci?”, a întrebat Andreea Mantea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu mă lasă Robi. E romantic”, a declarat, în timp ce zâmbea, Julia.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Larisa și Patrick! Marinel, fost concurent în Casa Iubirii, i-a dat de gol pe cei doi: „I-a plăcut de ea, dar..”

Julia și Robi sunt tot mai apropiați

Cu toate că Julia dorea să plece, pare că de când Robi s-a despărțit de Virginia dă înapoi pentru a-i oferi o șansă concurentului.

Cei doi sunt tot mai apropiați și pare că Julia crede în a doua șansă pentru Robi, deși a afirmat de nenumărate ori că el a fost singurul băiat care a jignit-o de când este concurentă în „Casa iubirii”. 

„Robi, o lași să plece?”, a întrebat Andreea Mantea.

Robi a declarat că nu o lasă să plece pe Julia acasă, dar Andreea Mantea a vrut să știe și cum va face acest lucru.

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D i-a reamintit, de asemenea, că trebuie să se consulte cu favoritul săptămânii pentru a rezolva această situație, iar Robi a declarat că va vedea ce va face și că, dacă este cazul, îi va oferi 500 de lei favoritului pentru a-i îndeplini dorința, bineînțeles, în semn de glumă.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!