Julia a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre Robi! „Cred în schimbarea oamenilor! Mi se pare un Robi destul de schimbat!” Iată cum a reacționat Virginia și ce replici și-au adresat cele două rivale în Casa iubirii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2024, 21:35

Julia îl vede cu alți ochi pe Robi! Ce decizie neașteptată a luat concurenta în privința fostului ei partener și cum a reacționat Virginia!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare ediție prin noi momente uimitoare și înfruntă diverse provocări, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și chiar tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După despărțirea de Virginia, Robi, unul dintre cei mai controversați concurenți, s-a reapropiat neașteptat de mult de Julia, fosta lui partenera alături de care începuse o perioada de cunoaștere cu ceva vreme în urmă.

Gesturile și atitudinea lui Robi au determinat-o pe Julia să nu își mai dorească să fie eliminată din emisiune și astfel răzgândirea ei a stârnit un val de reacții răutăcioase la adresa ei.

Virginia, uluită de atitudinea schimbătoare a Juliei

Cea mai recentă întâlnire dintre Julia și Robi, în camera roșie, a dezamăgit-o profund pe Virginia, care nu se aștepta la asemenea gest din partea fostului ei partener, la doar câteva zile de la despărțirea lor.

Mai mult decât atât, concurență s-a mâhnit și pentru faptul că a simțit că ar fi stat în calea fericirii celor doi.

Citește și: Julia și Robi, din nou față în față, în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Virginia! „Între ei mereu a fost ceva...”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Julia a fost acuzată de către ceilalți concurenți că nu este hotărâtă și nu știe exact ceea ce vrea și oscilează între a rămâne

și a pleca din Casă iubirii. Virginia i-a dat de înțeles Juliei că se simte extrem de dezamăgită de atitudinea ei schimbătoare în ceea ce îl privește pe Robi.

Virginia: Ea nu a spus că sunt eu într-o relație! Ea a dat niște argumente pentru care nu îl vrea pe Robi, că om!

Julia: Era normal că în momentul respectiv că eu să nu îl văd pentru mine! Pentru că era cu ea! Sau pentru acțiunile pe care el le făcea față de ea nu erau ceea ce îmi doream!

Andreea Mantea: Spuneai că era singurul băiat care te-a jignit aici!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Julia: Da!

Citește și:  Julia, în lacrimi! „Dacă voi considerați că eu trebuie să plec acasă, ies în față!” Iată cum a reacționat concurenta când s-a simțit încolțită de băieții din Casa iubirii

Julia îl vede cu alți ochi pe Robi! Ce decizie neașteptată a luat concurență în privința fostului ei partener

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Julia și Virginia, eternele rivale, s-au aflat din nou față în față, în prim plan. Pe de o parte, Virginia i-a reproșat aprig rivalei sale faptul că s-a reapropiat atât de repede de Robi și în plus nu își mai dorește să plece din emisiune, ci se gândește chiar și la o posibilă împăcare cu el.

Pe de altă parte, Julia a recunoscut în față tuturor faptul că îl vede cu alți ochi pe Robi și mai mult decât atât a observat că s-a mai schimbat între timp și chiar da semne de maturizare, ceea ce a determinat-o să îl admire din nou. Însă momentan nu au discutat de o posibilă împăcare sau despre încercarea de a formă din nou un cuplu.

Virginia: A spus de mai multe ori că nu Robi categoric, nici că prieten! Și că e foarte fals și că mai multe...

Julia: Cum am zis și acum câteva zile... Cred în schimbarea oamenilor! Cred că oamenii se pot maturiza! În ultimele discuții pe care eu le-am avut cu Robi, mie mi de pare un Robi destul de schimbat! Nu am mai vorbit la modul doar glume!