Ce face Larisa Groza după eliminarea din “Casa iubirii”: „Mi-a adus foarte multe avantaje”. Fosta concurentă a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său după show-ul matrimonial

Autor: Diana Bostan

Cum s-a schimbat viața Larisei după emisiunea ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Larissa Groza

Larisa Groza a părăsit ”Casa iubirii” în gala de duminică, 7 aprilie, după ce și-a rugat susținătorii să nu o mai voteze. Fosta concurentă a vorbit despre cum arată viața ei după show-ul matrimonial, dar și care este cel mai mare regret al său.

În cadrul emisiunii ”Follow us” cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Larisa de la ”Casa iubirii” a vorbit despre viața ei după emisiune, despre concurenți, dar și despre regrete. Fosta concurentă susține că este împăcată cu plecarea ei și că a revenit la viața pe care o avea înainte de emisiune.

Cum s-a schimbat viața Larisei Groza după emisiunea ”Casa iubirii”

Larisa, fosta concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după participarea la show-ul matrimonial.

Deși nu și-a găsit marea dragoste, fosta concurentă susține că această experiență i-a adus o serie de avantaje. Larisa a mărturisit în platoul emisiunii ”Follow us”, că a devenit mult mai puternică și mai curajoasă.

Citește și: Larisa, dezvăluiri din culisele „Casei iubirii”: „Eu nu sunt genul...”. Tânăra i-a povestit totul lui Radu

Fosta concurentă adoră plimbările în aer liber, iar acum are suficient timp pentru a ieși cu vechii ei prieteni.

Pasionată de mișcare și nutriție, Larisa a mărturisit că a început să mănânce din nou sănătos, ba chiar să gătească zilnic, lucru pe care nu-l putea face atunci când se afla în emisiune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Casa iubirii mi-a adus o grămadă de avantaje. În primul rând, mă consider mult mai puternică după experiența asta și consider că sunt puțin mai curajoasă. Mi-a adus foarte multe avantaje, foarte multe beneficii prezența mea în ”Casa iubirii”. În prezent, mă consider puțin mai liniștită, mi-am reluat viața, am început să ies mai mult în aer liber, să mănânc mai sănătos. Am revenit la viața mea de înainte de ”Casa iubirii”.

Îmi place foarte mult să gătesc, evit mersul la restaurant, ies foarte mult cu prietenii mei în oraș”, a spus Larisa Groza, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Ce regret are Larisa după eliminarea din ”Casa iubirii”

Fosta concurentă susține că certurile și tensiunile din casă au făcut-o pe aceasta să-și dorească să părăsească ”Casa iubirii”. Deși a fost o decizie extrem de grea, Larisa a dezvăluit faptul că și-a rugat cei mai puternici susținători să nu o mai voteze pentru a putea fi eliminată din competiție.

Citește și: Larisa, primele declarații după eliminare! Iată ce mesaj neașteptat i-a transmis fosta concurentă lui Patrick, înainte de a pleca din Casa iubirii! „Mi-a fost frică și acum îți spun...”

Larisa Groza a mărturisit faptul că cel mai mare regret al său este că simte că a dezamăgit multe persoane prin plecarea sa. Aceasta susține că susținătorii ei aveau probabil așteptări mai mari în momentul în care aceasta s-a întors în cel de-al treilea sezon, iar plecarea ei i-a dezamăgit.

„Singurul regret 100% este că probabil am dezamăgit.Probabil când m-am întors în emisiune, când am pășit în sezonul trei, oamenii și-au creat anumite așteptări din partea mea și cred că i-am dezamăgit prin decizia de a pleca.” a mai spus fosta concurentă, potrivit sursei menționate anterior.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.