Robi, lovitură teribilă pentru Ștefan! Concurentul o va chema pe Rebecca în camera roșie! Aflați ce reacții se vor declanșa în Casa iubirii, miercuri, 17 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 apr 2024, 21:48
Foto(4)

Robi și Rebecca, întâlnire neașteptată în camera roșie! „Gata! S-a pus pe fata ta!” Iată cum vor reacționa Julia si Ștefan și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 17 aprilie, de la 10:00 și 16:30!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare zi prin noi momente spectaculoase, întâlniri romantice, dar și multe tensiuni și răsturnări aprige de situație. După ce în ediția precedentă aceștia au avut parte de o surpriză de proporții odată cu apariția a doi foști concurenți din sezonul 2, Ionuț și Laurențiu, în ediția de miercuri, Cosmin și Ștefania vor avea parte de o întâlnire romantică în camera roșie, iar Robi va surprinde pe toată lumea deoarece o va chema în camera roșie pe Robecca.

Momente superbe în camera roșie! Cosmin îi va pregăti o surpriză de pomină Ștefaniei

În ediția de miercuri, în Casa iubirii va predomină o atmosferă romantică, însă nu vor lipsi nici micile tensiuni și certuri iscate mai ales în casa fetelor, acolo unde Julia se va încăiera din nou cu Virginia. Eternele rivale își vor adresa replici aprige și chiar jignitoare, iar mărul discordiei va fi Robi.

Pe de altă parte, Cosmin va pune la cale o surpriză de proporții pentru iubita lui. Acesta o va invită pe Ștefania în camera roșie, la o întâlnire emoționantă și o va întâmpina cu un cadou uluitor. Vizibil încântată și cu emoție în glas, concurență se va lasă purtată de fiorii iubirii și îl va răsplăti pe Cosmin cu sărutări pătimașe.

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii: Ionuț și Laurențiu, foștii concurenți din sezonul 2 și-au făcut apariția în casa fetelor! „Leșin! Nu cred! Vai... Leșin!” Iată ce reacții s-au stârnit și cum au fost primiți cei doi băieți carismatici

Robi și Rebecca, întâlnire neașteptată în camera roșie! „Gata! S-a pus pe față ta!” Iată cum vor reacționa Julia și Ștefan

Miercuri, în Casa iubirii, lucrurile vor căpăta o întorsătură uluitoare în clipa în care Robi o va chema în camera roșie pe Rebecca. Se pare că tânărul a vrut să îl pună la punct pe Ștefan, admiratorul Rebeccăi. Între timp, Ștefan și Julia vor urmări câteva secvențe din camera roșie și vor fi de-a dreptul uluiți de gestul lui Robi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robi: Să vină Rebecca!

Virginia: Mă gândisem la ea!

Alin: Gata, s-a pus pe față ta!

Robi: Dacă tot ești în camera roșie, zi-mi motivul pentru care crezi că Julia e supărată?

Julia: Altceva nu au de vorbit? Cunoaște fata!

Citește și: Robi o dezamăgește din nou pe Julia! “M-am despărțit de Virginia și nu pot!” Ce decizie uluitoare a luat concurentul și cum a reacționat Julia

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!