Cosmin și Ștefania, copleșiți de emoții! Concurentul i-a pregătit iubitei sale o surpriză de proporții în camera roșie! „Te consider o binecuvântare pentru mine!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 apr 2024, 20:48

Momente pline de emoție și iubire în camera roșie! Cosmin a pus la cale o cină romantică pentru Ștefania! Iată ce cadou uluitor i-a dăruit tânărul iubitei sale și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Aflată la cel de-al treilea sezon, îndrăgita emisiune Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane la Kanal D, noi momente spectaculoase, noi concurenți dornici să își caute jumătatea și să înfrunte orice obstacol, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni aprige. După ce în ediția precedentă, concurenții au avut parte de o surpriză uriașă în clipă în care Ionuț și Laurențiu, din sezonul 2, în ediția de astăzi, Cosmin i-a pregătit o cină romantică iubitei sale, Ștefania, în camera roșie.

Cosmin și Ștefania, momente fabuloase în camera roșie

În ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Cosmin a pus la cale o cină romantică pentru Ștefania, pe care a invitat-o în camera roșie. Cei doi s-au așezat la o masă îmbelșugată, iar Cosmin i-a dăruit un cadou de senzație iubitei sale. Vizibil emoționată dar și extrem de fericită, Ștefania a deschis darul primit și a fost uluită când a văzut bijuteriile prețioase.

Cosmin: Am un cadou aici! Dacă vrei să-l deschizi!

Ștefania: Îl deschid!

Cosmin: Știu că ție îți plac bijuteriile așa mai strălucitoare, cu pietricele, dar de dată asta ți-am luat ceva, un cadou căruia îi crește valoarea în timp, cum și sentimentele noastre pot crește tot așa în timp! Sper să-ți placă!

Ștefania: Foarte drăguț! Nu aveam bijuterii le mine, trebuie să mi le pun! Mulțumesc!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Surpriză de proporții în Casa iubirii: Ionuț și Laurențiu, foștii concurenți din sezonul 2 și-au făcut apariția în casa fetelor! „Leșin! Nu cred! Vai... Leșin!” Iată ce reacții s-au stârnit și cum au fost primiți cei doi băieți carismatici

Momente pline de emoție și iubire în camera roșie! Cosmin a pus la cale o cină romantică pentru Ștefania

Cosmin și Ștefania, cel mai solid cuplu de până acum din sezonul 3 în Casa iubirii, au trăit momente pline de emoție, la intensitate maximă, astăzi în camera roșie. Pentru că azi au împlinit o luna de relație, Cosmin s-a gândit să îi pregătească iubitei lui o surpriză de proporții pe care să o țină minte pentru totdeauna.

Citește și: Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu editia de ieri “Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea

În gala trecută, Cosmin a făcut o declarație care a lăsat-o mută de uimire pe Ștefania. Pentru prima oară în viață lui, acesta simte cu adevărat ce înseamnă să iubești pe cineva, așa că a rostit cuvintele magice: „Te iubesc!”.

Ștefania, însă, nu se grăbește cu astfel de afirmații. Din fericire, nu-i nicio problema pentru Cosmin această situație, mai ales că i-a promis încă din prima zi că va avea multă răbdare cu ea.

Cosmin: Voiam să îți spun că te consider o binecuvântare pentru mine, pentru că ceea ce simt pentru ține n-am mai simțit pentru nimeni, niciodată! Nu știu exact dar eu simt că și tu ai sentimente foarte puternice pentru mine! Eu asta simt! Acum că nu ai curajul să le spui e partea a două! Dar când o să le spui pentru mine o să fie o confirmare! Și pot aștepta oricât! Știu că mi-ai spus de la început să am răbdare cu ține și asta fac!

Ștefania: Nu că nu am avut curajul sau nu aș simți, dar consider doar că nu ar fi încă momentul!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!