Ce surpriză a primit Patrick de ziua lui: „Pentru cel mai frumos băiat din Casa iubirii”. Cadourile primite de concurent de la fani

Author: Diana Ghita

Cum l-au surprins fanii pe Patrick de ziua lui

Sursa: Instagram deacpatrick

Marți, 16 aprilie, Patrick a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani, iar acesta a primit niște daruri deosebite din partea oamenilor care îl admiră.

Ieri, pe Patrick l-a așteptat un mare cadou la hotelul unde este cazat pe parcursul emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”. Acesta a primit atât un tort apetisant, cât și multe alte daruri, care l-au încântat.

Patrick a primit o frumoasă surpriză de ziua lui

Concurentul a primit un pachet mare, în care mai mulți fani i-au pus diverse cadouri. În momentul în care a văzut ce îl aștepta la recepția hotelului, tânărul a fost cu adevărat surprins de gestul admiratorilor lui.

Ulterior, acesta l-a rugat pe colegul său, Cosmin, să-l filmeze în timp ce desfăcea darurile.

„Dragilor, am avut parte de o surpriză frumoasă, aici la hotel, din partea voastră. Nu știu exact, încă, a cui a fost ideea, dar l-a tort m-a nimerit, este exact așa cum îmi place mie, cu fructe, și am primit un cadou”,  a spus Patrick.

După ce le-a arătat celor din mediul online tortul, concurentul a început să scoată cadourile din cutie, iar primul peste care a dat a fost o sticlă scumpă de șampanie: „Când alegeți

așa ceva, mă câștigați din start. Este numai pe lux și opulență. Șampania asta o s-o beau, probabil, cu băieții, sau cu colegul de cameră (n.r. Cosmin)”
.

Citește și: Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick! „Dacă ai știi cât te iubesc”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a publicat totul pe Internet

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Patrick a primit numeroase cadouri de la fanii săi

Sărbătoritul mai a primit, din partea unei fane, o pernă albă, în formă de inimă, pe care, alături de semnătura ei, era scris mesajul: „Cel mai frumos băiat din Casa iubirii”, de care Patrick s-a arătat cu adevărat frapat.

„Să știți că sunt foarte bucuros pentru că am avut parte de atâta atenție de ziua mea”,  a

transmis tânărul în clipul pe care l-a postat la Instastory.

Mai departe, Patrick a primit un gel de duș și un parfum de la niște branduri foarte scumpe și renumite, iar acest lucru l-a surprins, întrucât chiar își dorea niște produse de la respectivele mărci: „Acum o lună vorbeam...”.

Citește și: Patrick este convins că buzele lui ar face magie, iar Larisa s-ar întoarce la el instant! „Dacă o pup acum nu mai pleacă Larisa trei luni! Rămâne aici!” Iată cum a reacționat concurenta

Lui Patrick i-a plăcut, în special, cum mirosea parfumul și i-a dat și lui Cosmin să miroasă. Acesta din urmă, la rândul lui, a rămas plăcut impresionat de mireasma îmbietoare și i-a spus colegului său: „Mă dau și eu!”,  iar sărbătoritul a fost de acord să-l împartă.

La finalul filmării, concurentul a ținut să-și arate recunoștința față de gestul venit din partea fanilor săi: „Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru această surpriză și vă îmbrățișez pe toți.

Vă iubesc!”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!