Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick! „Dacă ai știi cât te iubesc”. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a publicat totul pe Internet

Author: Lavinia Medrea

Nona, fosta concurentă de la „Casa iubirii” și fosta parteneră a lui Patrick, a transmis un mesaj neașteptat pe Internet.

Nona Rusu, fostă concurentă de la „ Casa iubirii ” și fosta iubită a lui Patrick, a transmis un mesaj neașteptat chiar de ziua lui Patrick. Fanii au fost luați prin surprindere!

Ce mesaj a postat Nona chiar de ziua lui Patrick

Ieri, 16 aprilie 2024, Patrick a împlinit 24 de ani și a fost sărbătorit așa cum se cuvine în „Casa iubirii”. 

Citește și: Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”: „Ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie”

Se știe că Patrick și Nona au avut o relație tumultuoasă și foarte îndrăgită de către urmăritorii emisiunii și de fanii lor, astfel că mulți oameni încă speră la împăcarea lor, deși fiecare și-a văzut de viață în felul lui.

În timp ce Patrick își serba ziua alături de colegii lui din „Casa iubirii”, Nona se distra și ea în felul ei, alături de o prietenă în mașină, cu care asculta o melodie emoționantă. Versurile erau foarte romantice și au fost cântate de fosta concurentă chiar de ziua lui Patrick, astfel că fanii au fost surprinși de coincidență.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Dacă ai știi cât te iubesc/ Vai de viața mea/ Câte aș face pentru tine/ Of, inima mea/ Toate astea ți le spun că ești un om bun/ Și nu m-ai lăsa/ Orice mi s-ar întâmpla”, sunt versurile melodiei pe care Nona o cânta alături de prietena ei, în mașină, chiar în ziua în care Patrick împlinea 24 de ani.

Citește și: Larisa a fost cerută în căsătorie! Detalii picante oferite de fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”

Deși a fost ziua fostului ei iubit, Nona nu i-a făcut niciun fel de urare în mod public lui Patrick. 

Patrick a împlinit marți 24 de ani

Marți, 16 aprilie 2024, Patrick de la „Casa iubirii” a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani. Concurentul a fost sărbătorit așa cum se cuvine, cu tort în emisiune și platouri cu preparate la grătar, dar cea mai frumoasă surpriză de care a avut parte a fost revenirea lui Ionuț și a lui Laurențiu în emisiune!

Cei doi foști concurenți din „Casa iubirii” au venit într-o scurtă vizită în emisiune cu ocazia zilei de naștere a lui Patrick și au stârnit numai bucurie și uimire în rândul concurenților, dar mai ales în sufletul lui Patrick, care s-a bucurat enorm să-i aibă alături pe cei doi prieteni dragi de ziua lui.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!