„Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”. Povestea incredibilă a unei profesoare care a ajuns să predea în Dubai

Author: Diana Ghita
Actualizat: 17 apr 2024, 19:09

Cum a ajuns profesoara să-i mediteze pe copiii milionarilor din Dubai

Sursa: Pexels.com

O profesoară a ajuns să acumuleze venituri impresionante și să treacă prin experiențe de neuitat, după ce a ales să se mute în Dubai și să-i mediteze pe copiii familiilor bogate.

Din dorința de a face o schimbare și să obțină venituri mai mari, profesoară a hotărât să se mute în Dubai pentru a oferi meditații copiilor familiilor bogate care locuiesc acolo. Aceasta a povestit, pentru Business Insider, despre experiențele prin care a trecut în perioada în care a locuit în Emiratele Arabe Unite pentru a preda.

Cum sună povestea profesoarei care a ajuns să predea în Dubai

Profesoara din SUA avea 25 de ani în 2020 când a plecat în Dubai printr-o agenție internațională. Ea a povestit că încă de la bun început a predat copiilor din familii de elită din Dubai, proveniți din medii înstărite, unde părinții lor au acumulat averi din investiții în petrol, startup-uri tehnologice și alte afaceri.

„Una dintre familiile pentru care am lucrat locuia într-unul dintre cele mai scumpe apartamente din Dubai, care avea o sală de artă, salon de masaj, sală de sport și cinematograf.

Era dispus pe cinci etaje și avea un lift privat și câini de pază pe ușă”, 
a spus profesoara.

Însă, aceasta nu a fost în contact direct cu părinții micuților, ci cu angajații care erau responsabili de îngrijirea lor, precum: bonele, personalul de securitate, ceilalți meditatori, bucătarii, menajerele și șoferii.

Citește și: Dubai și Qatar au fost inundate în urma unei furtuni extreme în timpul vizitei lui Marcel Ciolacu! Primul mesaj transmis de premierul României

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Părinții nu erau adesea în preajmă, dar cei pe care i-am întâlnit erau aproape întotdeauna prietenoși cu mine. Am avut cele mai multe contacte cu bonele, care țineau mereu companie copiilor. Îmi găteau masa și îmi aduceau băuturi și aproape că mă simțeam parte din familiei, ca o soră mai mare”,  a dezvăluit femeia, pentru sursa citată.

Cum a ajuns profesoara să primească mii de dolari de la familiile pentru care lucra

Părinții elevilor ei aveau niște situații financiare atât de bune, încât cei mici aveau până și viitorul asigurat. Chiar unul dintre copii i-a explicat profesoarei că tatăl lui are grijă să nu trebuiască să muncească vreodată pentru ceva. Respectivul părinte plătea până și pentru temele băiatului: „Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”.

Deși, în societatea noastră acest lucru nu este încurajat, profesoara a explicat că în Dubai copiii sunt foarte răsfățați și învățați cu luxul încă de la vârste fragede.

De asemenea, aceasta a mai povestit că era frecvent răsplătită cu sume foarte mari de bani și cu diverse cadouri scumpe. Femeia a primit chiar și un bolid în valoare de 7.000 de dolari, de la mama unui elev, după ce i s-a stricat mașina și a întârziat la meditații.

Citește și: Adio teme pentru acasă! Elevii nu vor mai primi teme obligatorii, iar părinții pot răsufla ușurați: „Și așa nu-mi plăceau”

„Aceeași familie mi-a dat un bacșiș uriaș, de peste 20.000 de dolari, la sfârșitul anului ”, a adăugat profesoara, potrivit sursei citate.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!