Ce i-a lăsat Costel Corduneanu fiicei lui, înainte de a se stinge din viață! Fata l-a făcut foarte mândru pe fostul lider al clanului Corduneanu

Author: Diana Ghita
Actualizat: 17 apr 2024, 17:26

Costel Corduneanu și Grațiela sunt părinții unei talentate fetițe

Sursa: Facebook Costel Corduneanu

Luni, pe 15 aprilie, a murit Costel Corduneanu, un celebru luptător român și temutul lider al Clanului Corduneanu. Acesta ar fi decedat în urma unei operații pe inimă.

Costel Corduneanu a fost împreună de 16 ani cu soția lui, Grațiela. Cei doi s-au căsătorit în anul 2023 și au împreună trei copii, printre care se numără și Elisa, care a moștenit pasiunea pentru sport a tatălui său.

Fiica lui Costel Corduneanu l-a făcut foarte mândru pe tatăl ei, în timpul vieții

Fiica mijlocie a fostului luptător, în vârstă de 12 ani, practică gimnastică ritmică la nivel de performanță.

Aceasta a participat la multiple concursuri organizate pe plan național, unde a obținut diverse premii. Una dintre competițiile la care Elisa Corduneanu a concurat a fost Cupa „Irina Deleanu”.

Costel Codrduneanu și Grațiela mai au încă doi băieți împreună și erau foarte mândri de toți cei trei copii ai lor, până ca bărbatul să treacă în neființă. Acesta se confrunta de câțiva ani cu probleme la inimă, care, în ultima perioadă, au devenit din ce în ce mai severe.

Fostul luptător se afla pe lista de transplant de inimă încă din 2022.

În cele din urmă, acesta a fost operat, însă, deși nimeni nu se aștepta ca această intervenție să-i aducă sfârșitul, vestea morții lui a căzut ca un fulger peste toți apropiații lui. În urma operației, fostul lider al Clanului Corduneanu a avut o hemoragie internă, iar luni, pe 15 aprilie, a decedat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a ajuns la Iași. „Stăpânului Moldovei” a fost primit cu ropote de aplauze și purtat pe un covor roșu

„Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal.

Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani. Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”,  spunea Grațiela Corduneanu, citată de as.ro.

Soția lui Costel Corduneanu a avut, și ea, probleme cu legea

Bărbatul a fost un sportiv român de renume. Acesta a făcut performanță în lupte și a ajuns campion mondial la cadeți. De asemenea, Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a luptat la Jocurile Olimpice din 1992, în Barcelona, unde a obținut locul 9. Acesta a participat și în 1996 la Jocurile Olimpice din Atlanta, unde s-a clasat pe locul 14.

Însă, ulterior, acesta a ajuns în fruntea clanului Corduneanu, din Iași, iar din cauza activităților infracționale pe care le-a desfășurat a ajuns să fie închis timp de șase ani, potrivit fanatik.ro:

Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă”. 

Citește și: „Dragostea nu va pieri niciodată”. Mesajul emoționant transmis de soția lui Costel Corduneanu după decesul acestuia

Și soția lui, Grațiela Corduneanu, a fost implicată în astfel de probleme, însă nu atât de grave. Acum doi ani, aceasta a fost trimisă în judecată pentru că a participat la un scandal care s-a iscat între mai multe persoane, într-un restaurant din Iași.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.