Cum arată părinții lui Pescobar! Cu cine seamănă cel mai bine patronul de la Taverna Racilor

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 apr 2024, 16:07

Cum arată părinții lui Pescobar! Cu cine seamănă cel mai bine patronul de la Taverna Racilor

Sursa: Facebook

Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar, se mândrește cu familia sa. Patronul de la Taverna Racilor a postat o fotografie alături de părinții săi.

Pescobar este un afacerist de succes, iar familia este cea care l-a susținut dintotdeauna. Originar din zona

Cum arată părinții lui Pescobar

Paul Nicolau se mândrește cu părinții săi. Printre postările legate de restaurante și promovarea acestora, afaceristul a ținut să urce și o fotografie cu cei care i-au dat viață și cărora le este recunoscător.

„Mama și tata”,

a scris acesta la descrierea fotografiei, unde apare alături de părinții săi.

„Să vă trăiască! Frumoși toți trei. Succes în tot ceea ce faceți!”, „Să fie sănătoși! Să vă bucurați mulți ani împreună!”, O binecuvântare să fiți împreună, să împărtășiți bucuria și succesul!!! Felicitări!,” sunt doar câteva din comentariile lăsate de fani.

Citește și: Larisa Popa, mesaj pentru Pescobar după ce și-a dat demisia de la Taverna Racilor: ,,Aşa m-a cunoscut”. Tânăra a vorbit cu lacrimi în ochi despre plecarea sa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum și-a început Pescobar afacerea cu Taverna Racilor

Pentru cei ce nu știu, Pescobar a început afacerea cu raci în 2013, când pescuia raci și îi vindea în Piața Obor.

A creat apoi platforma Fish to Door în luna mai a anului 2020, iar pandemia i-a fost de mare ajutări, aducându-i vânzări prospere și încasări extrem de bune.

Citește și: Dumitru Dragomir, afacere de milioane de euro: „E de un lux ieșit din comun” Cum își propune acesta să îl urmeze pe Cosmin Olăroiu

„Am mințit la început, minciuna asta se numește prospectarea mea. Am rugat o prietenă să sune la toate restaurantele din București să spună că are raci de vânzare.

Eu neavând raci de vânzare, dar doar să văd dacă preiau comenzi, să văd dacă merită să mă duc în direcția asta. Nu mă costa nimic să-i mint puțin la telefon. Eu tot primeam comenzi de la fiecare, dar eu raci nu aveam.

Am prospectat piața, voiau, acum trebuia să fac rost și de raci”, a povestit Pescobar pentru Cancan.ro.

Pescobar s-a confruntat cu mai multe probleme, după ce ANPC i-a luat aproape toate restaurantele la rând și a avut afacerea închisă pentru câteva zile.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!