Deea Maxer, primele declarații despre o nouă sarcină! Cât de mult își dorește vedeta să-l facă tătic pe Robert Drilea: „Sunt o persoană super credincioasă și cred că...”

Author: Lavinia Medrea

Deea Maxer, declarații despre o nouă sarcină

Sursa: Captură YouTube Jorge Official

Deea Maxer a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre iubitul ei și despre o nouă sarcină.

Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer, a fost invitată în podcastul lui Jorge, acolo unde a vorbit despre mai multe subiecte din viața ei privată.

Deea Maxer, primele declarații despre o nouă sarcină

Nu mai este un secret că, după divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a refăcut viața cu Robert Drilea, actualul ei iubit, cu care se înțelege de minune. 

După ce oamenii au văzut că Deea Maxer este foarte fericită alături de noul ei iubit, multă lume a început să se întrebe când urmează nunta și, mai ales, când urmează un bebe! Iată că Jorge a deschis acest subiect și a întrebat-o pe Deea Maxer dacă-și dorește să devină iar mamă. Bruneta nu a dat un răspuns prea direct, dar a lăsat să se înțeleagă multe lucruri de la sine.

Citește și: „Ce se întâmplă cu fața ta?” Deea Maxer, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cum alege vedeta să se vindece

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„N-o să-ți răspund la întrebarea asta, pentru că de obicei lucrurile pe care mi le doresc nu le declar, dar sunt o persoană super credincioasă și cred că Dumnezeu le așează așa cum știe cel mai bine și ni le dă pe toate la timpul potrivit”,

a declarat Deea Maxer.

Cum se înțelege Robert Drilea cu copiii Deei Maxer

Invitată în podcast-ul lui Jorge, Deea Maxer a dezvăluit că Robert Drilea este implicat în creșterea copiilor ei și că, acum, sunt copiii lor, căci bărbatul nu a devenit tată niciodată. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste minunată și pare că și copiii vedetei îl adoră pe iubitul mamei lor.

Citește și: Deea Maxer a renunțat complet la machiaj. Cum arată vedeta fără filtre și fără trucurile de înfrumusețare

Vedeta a povestit și o întâmplare haioasă, în care micuța Maysa a avut de ales între a sta acasă cu Robert și a merge la bunica, iar alegerea a fost clar cea de a sta acasă cu iubitul Deei Maxer, cu care a vizionat un film.

„Și-a asumat lucrurile astea și s-a atașat de ei, îi iubește foarte mult. E implicat și se ocupă, mă surprinde de fiecare dată cu lucrurile astea”, a dezvăluit Deea Maxer.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!