„Dragostea nu va pieri niciodată”. Mesajul emoționant transmis de soția lui Costel Corduneanu după decesul acestuia

Author: Bianca Vidoi

Mesajul emoționant transmis de soția lui Costel Corduneanu după decesul acestuia

Sursa: Facebook

Lumea interlopă din România a primit o veste sfâșietoare luni, 15 aprilie 2024, atunci când s-a anunțat decesul lui Costel Corduneanu. La doar o zi, soția acestuia a postat un mesaj emoționant despre pierderea pe care a suferit-o.

Costel Corduneanu a fost o cunoscută personalitate în lumea sporturilor în anii 1990, însă după ce s-a retras din sport, acesta a devenit un nume important printre interlopii din țară. Luni, 15 aprilie 2024, soția lui Costel Corduneanu, dar și familia, prietenii și apropiații au primit o veste sfâșietoare, ce anunța că bărbatul s-a stins din viață. Iată mesajul oferit de soția sa, la o zi după anunțul sfâșietor.

Mesajul emoționant transmis de soția lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu trebuia să sărbătorească în luna iunie primul an de căsătorie alături de soția sa, Grațiela Cercel, însă acesta a trecut la cele veșnice în luna aprilie, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Grațiela Cercel este cu 20 de ani mai tânără decât marele interlop din Moldova, însă această diferență de vârstă nu le-a afectat relația, ci le-a oferit o nouă perspectivă pe care să o exploreze în timpul celor 16 ani de relație.

Grațiela Cercel i-a fost alături în momentele bune din viața interlopului, dar și în momentele în care avea nevoie de o încurajare, făcând astfel o echipă pe care mulți ar fi fost invidioși. Cei doi au avut o relație de lungă durată înainte să facă pasul cel mare în anul 2023, iar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară, aceștia fiind părinții a trei copii superbi.

Persoanele apropiate de Costel Corduneanu îl descriau pe acesta un om foarte devotat familiei sale. 

Citește și: Primele declaratii ale barbatului care l-a aparat pe Florin Salam! A spus care este ADEVARUL: ce s-a intamplat de fapt in restaurant

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deși problemele de sănătate cu care se confrunta Costel Corduneanu erau grave, acesta a decis să o ceară în căsătorie pe Grațiela Cercel și să se căsătorească cu femeia vieții sale. Ceremonia celor doi a fost una restrânsă, la care au luat parte membrii ai familiei și oamenii foarte apropiați de cuplu. Peste două luni ar fi trebuit să celebreze un an de căsătorie, însă Grațiela Cercel a rămas văduvă la data de 15 aprilie 2024, atunci când Costel Corduneanu s-a stins din viață. 

Văduva îndurerată a interlopului a transmis prin intermediul pagini sale de Facebook un mesaj emoționant și dureros: „După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragu meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, potrivit redactia.ro.

Care a fost motivul pentru care Costel Corduneanu a divorțat de prima lui soție?

Deși Costel Corduneanu și Grațiela Cercel au avut o relație timp de 16 ani, bărbatul a mai fost căsătorit. Despre prima soție a lui Costel Corduneanu nu se cunosc foarte multe detalii, separarea oficială a celor doi având loc în anul 2011. Bărbatul a fost acuzat de către fosta lui soție, Alina, că ar fi spionat-o pentru a afla dacă aceasta face videochat sau nu, deoarece în mintea sa s-au strecurat bănuieli care să indice că aceasta îl înșală.

După acest moment important al separării lor, Alina a decis să plece în Statele Unite ale Americii, iar de atunci a început un divorț lung, în care femeia își dorea să primească partajul bunurilor comune. După o perioadă îndelungată în care Alina și Costel Corduneanu se confruntau în tribunale, bărbatul a avut câștig de cauză în fața Alinei.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!