Serghei Mizil, mesaj sfâșietor după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine...”. Ce relație au avut cei doi

Author: Diana Ghita

Ce legătură au avut Serghei Mizil și Costel Corduneanu

Sursa: Instagram Serghei Mizil

Costel Corduneanu s-a stins din viață luni, pe 15 aprilie, iar la scurt timp după anunțul decesului, Serghei Mizil a ținut să-și transmită regretul în mediul online.

După ce Costel Corduneanu și-a găsit sfârșitul într-un spital din Târgu Mureș, celebrul actor și afacerist, Serghei Mizil, a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe pagina lui personală de Instagram.

Cum a reacționat Serghei Mizil după moartea lui Costel Corduneanu

Conform informațiilor transmise de Gândul, liderul clanului Corduneanu era internat de mai multe săptămâni în spital, întrucât a fost supus unei operații pe cord, căreia se pare că, în cele din urmă, nu i-a putut supraviețui.

După ce a aflat de moartea lui Costel Corduneanu, Serghei Mizil nu a întârziat să-și transmită regretul vizavi de acest eveniment tragic, întrucât celebrul om de afaceri se afla în relații foarte bune cu fostul luptător. În mesajul postat pe rețelele sociale, acesta nu a omis să scoată în evidență principala calitate a regretatului sportiv.

„O zi tristă pentru mine, a murit Costel Corduneanu, un prieten bun și un om cu caracter.

Dumnezeu să-l odihnească!”,
a scris Serghei Mizil în descrierea a două fotografii în care apare alături de liderul clanului Corduneanu și de alți apropiați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Costel Corduneanu, temutul lider al clanului Corduneanu, a murit pe masa de operație: „Vei rămâne în inimile noastre”

Ce mesaje au transmis internauții vizavi de moartea lui Costel Corduneanu

Urmăritorii de pe Instagram ai renumitului actor nu au întârziat să comenteze la postarea lui. La rândul lor, internauții și-au exprimat, și ei, regretul față de moartea lui Costel Corduneanu, care, din câte se poate observa, a cutremurat o întreagă comunitate.

„Îmi pare rău să aud asta. O zi neagră pentru toată lumea.

Odihnească-se în pace. Vei rămâne mereu in inimile noastre, Costel!/ Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei!/ Dumnezeu să-l odihnească în pace/ Odihnă veșnică!/ Condoleanțe”, au fost câteva dintre mesajele transmise de oamenii din mediul online.

Citește și: Serghei Mizil, dus de urgență pe masa de operație! Afaceristul are mari probleme cu inima: „Ieri am venit la spital”

Costel Corduneanu s-a remarcat atât prin activitatea lui sportivă remarcabilă, cât și prin infracțiunile comise. Acesta a avut o carieră impresionantă în domeniul luptelor, întrucât a dat dovadă de un stil impecabil și de performanță care a atins cote maxime, în cadrul Jocurilor Olimpice desfășurate la Barcelona și Atlanta, în 1992 și, respectiv, în 1996.

Deși a adus o mare mândrie țării, prin dedicarea pe care a demonstrat-o în sport, acesta s-a făcut cunoscut și prin infracțiunile comise în calitate de lider al clanului Corduneanu, care se numără printre cele mai periculoase grupări din zona Moldovei.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.