Ultimele cuvinte ale lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care a sfârșit într-un accident de mașină la Deveselu: „Știam deja finalul”. Ce gest extrem l-a împins în cursa spre moarte

Author: Diana Ghita
Actualizat: 15 apr 2024, 18:09

Ce i-a adus sfârșitul lui Mădălin Paul Pădura

Sursa: Instagram Mădălin Paul

Joi seară, pe 11 aprilie, a avut loc un accident rutier teribil în apropierea localitatății Deveselu. Acesta s-a soldat cu moartea unui tânăr de 23 de ani, pe nume Mădălin Paul Păduran.

Povestea lui Mădălin Paul Păduran este de-a dreptul cutremurătoare. Acesta a murit într-un crunt accident, după ce a intrat într-o urmărire ca în filme, pe DN54, în Olt, pentru a-l prinde pe cel cu care iubita lui l-ar fi înșelat.

Ce i-a gest l-a împins în cursa spre moarte pe Mădălin Paul Păduran

Conform mai multor dezvăluiri făcute de internauții de pe TikTok, tânărul ar fi aflat, în jurul orei 19:30, că partenera lui, Narcisa, s-a dus la manichiuristă însoțită de un alt băiat.

Acesta a plecat în trombă spre locul unde cei doi au fost văzuți și i-a prins chiar în fața porții.

Cel la brațul căruia se afla tânăra s-a urcat imediat în mașină și a încercat să fugă, iar Mădălin, orbit de gelozie, a gonit nebunește după el, în încercarea de a-l prinde și de a-i cere socoteală. 

Băiatul pe care îl urmărea a reușit să fugă pe un câmp din apropierea localității Deveselu, din Județul Olt, însă tânărul înșelat, care conducea cu o viteză de peste 200 de km/h, în momentul în care a vrut

să intre, și el, pe câmp, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Național 54.

Citește și: O poartă de acces, într-o gospodărie, a căzut peste un copil în vârstă de trei ani, din județul Olt: Medicii nu l-au mai putut salva

Din nefericire, impactul a fost unul foarte violent, așa că, odată ajunse la locul tragediei, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Mădălin Paul Păduran, întrucât a murit pe loc.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tânărul în vârstă de 23 de ani nu ar fi fost un teribilist, ba din contră, acesta era cunoscut drept un băiat liniștit, care provenea dintr-o familie simplă, dar harnică, respectată de către localnici.

@cars_international #carsinternational #carmeet #Condoleanțe #drumlin ♬ suono originale- Mentecuore•vp ❤️‍🩹

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mădălin Paul Păduran

După moartea cumplită a lui Mădălin, pe TikTok au apărut diverse filmări de la înmormântarea lui, făcute de către prietenii săi, care s-au arătat profund îndurerați de tragedia care a putut să i se întâmple. De asemenea, aceștia s-au adunat într-un număr impresionant de mare pentru a-l conduce pe băiat pe ultimul drum.

„Drum lin către ceruri prieten drag! Se pare că Mădălin și-a ascultat inima și a apăsat accelerația atunci când trebuie să pună stop!”,  a

fost unul dintre mesajele transmise de apropiații lui.

@alextritoiu #1000000views #condoleantefamiliei🙏😪🕯️ #Ot07pxm #misiuneatiktok❤👸 #nutevomuitaniciodată😭 #fypシ #fy #apanusefacevinzdreantanusefacedoamna ♬ sunet original- ♠{Alex~Trițoiu}♥

Citește și: Povestea de viață cutremurătoare a tânărului decedat în accidentul de pe “Drumul morții”. Florin a învins cancerul la vârsta de 16 ani, dar a sfârșit sub roțile unui Tir:”Acolo să fii măcar fericit”

De asemenea, pe rețelele sociale se remarcă diverse mesaje publicate și repostate de către Mădălin, din care se poate deduce cu ușurință că acesta a anticipat ceea ce urma să i se întâmple.

„Nu te verific dacă mă înșeli, până la urmă este alegerea ta dacă dai ”casa” pe un ”hotel”/Știam deja finalul, dar l-am amânat cât am putut eu.../ Dacă într-o zi o să dispar, fără să spun nimic, să știți că am făcut tot posibilul să rămân”,  sunt câteva dintre ultimele cuvinte ale tânărului decedat.