„Pentru prima oară pe această insulă, mai dau o dată la ruletă…” Jocul s-a schimbat la Insula de 1 milion! Ce anunț a făcut Cosmin Cernat

Author: Diana Ghita

Cosmin Cernat a explicat cum vor fi probele din episodul viitor al „Insulei de 1 milion”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția următoare a emisiunii de la Kanal D, Insula de 1 milion, concurenții se vor întrece pentru o miză cu totul diferită. De asemenea, aceștia vor juca în echipe următoarele probe.

În această seară, prezentatorul „Insulei de 1 milion”, Cosmin Cernat, a învârtit de două ori ruleta, ceea ce s-a întâmplat pentru prima dată în această competiție.

Cum s-a schimbat jocul la „Insula de 1 milion”

După ce probele de astăzi au luat sfârșit, prezentatorul a învârtit de roată pentru a afla ce concurent va primi sarcina de a face nominalizările din episodul următor.

Cel ales a fost Szilard, însă acesta, împreună cu restul concurenților, a avut parte de o surpriză când a văzut că Cernat se pregătește să învârtă încă o dată ruleta.

„Pentru prima oară, aici, pe această insulă, eu o să mai dau o dată la ruletă și după aceea vă explic de ce”, a spus prezentatorul emisiunii.

La a doua învârtire, Maria a fost aleasă de ruletă.

După ce aceasta a fost chemată în arenă, alături de Szilard, Cosmin Cernat a explicat că, în ediția viitoare, concurenții vor avea parte de altfel de probe.

Citește și: Cosmin Cernat a observat apropierea dintre Renata și Tarzy: „Sunteți cam apropiați…” Ce au spus ce doi concurenți despre relația dintre ei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Pentru prima oară vorbim de un joc pe echipe. Regula e foarte simplă, vor fi două echipe de câte 10.(...) Puteți alege pe oricine, din orice tabără”, a explicat prezentatorul.

De asemenea, acesta a adus în prim-plan faptul că cei aleși de ruletă au posibilitatea de a se autonominaliza la probe, la fel ca restul concurenților care au picat la ruletă până în prezent.

Ce părere au concurenții despre schimbarea de joc anunțată de Cosmin Cernat

Cosmin Cernat a mai adus în prim-plan faptul că echipele nu vor concura pentru miza obișnuită a concursului, astfel, nimeni nu va fi eliminat în urma probelor: „Jucați pentru un premiu, pe care bineînțeles că o să vi-l spun, dar nu acum. Eu unul abia așteptam o situație de genul acesta.

(...) Miza e un premiu, nu are legătură cu brățările.(...) Doar echipa câștigătoare beneficiază de acest premiu”.

Când a auzit aceste lucruri, Maria s-a arătat foarte entuziasmată și a strigat în gura mare, sub o ploaie de aplauze: „Deci nu pleacă nimeni! O să jucăm de plăcere”.

Citește și: Surpriză inedită! Cel mai bătrân concurent intră în luptă. Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Ana: „E timpul să fie un duel al masculilor alfa”

După anunțul prezentatorului, cei doi concurenți care urmează să aleagă membri echipelor s-au retras la corturi, pentru a-și face strategiile. Chiar dacă, de această dată, va fi mai complicat să-și facă planurile, Szilard vede un avantaj în schimbarea de joc.

„Consider că este o oportunitate ca să întăresc relația mea cu membrii din celelalte tabere”, a spus concurentul.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!