Surpriză inedită! Cel mai bătrân concurent intră în luptă. Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Ana: „E timpul să fie un duel al masculilor alfa”

Author: Diana Ghita

Pe cine a ales Ana pentru probele de astăzi

Sursa: Captură KANAL D

În ediția anterioară a emisiunii „Insula de 1 milion”, ruleta a ales concurentul cu numărul 7, iar acesta a fost Ana Maria Mavru, care, în acest episod, a avut sarcina de a nominaliza concurenții pentru probe.

Ana Maria Mavru a ales pentru probele de astăzi trei concurenți din Tabăra Sudicilor și unul din Tabăra Nordicilor. Aceasta este convinsă că lupta dintre ei va fi una strânsă, însă este de părere că cel mai bătrân dintre ei va ieși câștigător astăzi pe „Insula de 1 milion”.

Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Ana

Primul pe care tânăra l-a ales a fost domnul Dumitru, din Camp-ul Sudicilor, care, de felul său, este o persoană foarte activă și energică: „L-am ales pe domnul Dumitru, deși este în

vârstă, se antrenează cel mai mult dintre noi. În fiecare dimineață îl văd aici, la alergat”.

Următorul pe care Ana l-a nominalizat este Dragoș, care face, și el, parte din Tabăra Sudicilor. Concurenta a remarcat, și la el, că are potențial și că este egal în forțe cu oponenții lui: „La fel ca și domnul Dumitru, este un caracter puternic, are o voință puternică, este un caracter mare, am văzut că își dorește să lupte și știu că are șanse destul de mari”. 

Fata l-a ales și pe Sorin, de la Nordici, întrucât s-a arătat interesat să participe la probele de astăzi, așa că Ana Maria Mavru a ținut cont de dorința lui: „Când am fost în camp-uri, a spus că el își dorește să joace, am bătut pumnul, așadar, a intrat la joc”.

Citește și: Cine este Ana, concurenta care a picat la ruletă. Povestea ei emoționantă de viață pare desprinsă din filme

Al patrulea nominalizat la probe a fost Jaguaru, de la Sudici. Tânăra a explicat că l-a ales pentru că și el este, de asemenea, un concurent foarte puternic și a trecut printr-o multitudine de probe pe parcursul show-ului: „Și nu în ultimul rând, Jaguaru, care este un caracter puternic și are o evoluție foarte bună pe mai multe planuri, iar acum este rândul, din nou, să joace, cum a spus el, este un om vânat, așadar să intre la joc”. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum au reacționat concurenții când au aflat că au fost nominalizați de Ana

După ce a ales concurenții, Ana a ținut să-și dea cu părerea despre câștigător. Aceasta crede că domnul Dumitru are cele mai mari șanse de a reuși la probele de astăzi: „E timpul să fie, din nou, un duel al masculilor alfa, să vedem care e mai bun, deși mizez pe domnul Dumitru astăzi”.

La rândul lui, domnul Dumitru s-a arătat încântat că are ocazia să concureze cu Dragoș, Sorin și Jaguaru: „Mă așteptam și mă bucur că am coechipieri de o valoare deosebită”.

Citește și: Mihai, în lacrimi după eliminare: „Îmi vor lipsi fetele..” Ce întrebare a avut Cosmin Cernat pentru concurenți: „Vorbim de o premieră acum în Arenă”

Însă Dragoș nu pare să aibă aceeași atitudine, întrucât nu a fost foarte entuziasmat când a aflat că va fi în competiție cu vârstnicul: „Nu pot să zic că mă bucur că joc împotriva dânsului, deși omul e forță”.

După ce au văzut tabelul cu nominalizările, concurenții s-au îmbărțișat și și-au urat unii altora succes pentru probele care îi așteaptă.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!