Viorica de la Clejani, imaginile durerii de pe patul de spital. Prin ce operație a trecut îndrăgita cântăreață: „Am fost jumătate anesteziată…”

Author: Diana Bostan

Viorica de la Clejani a fost operată de urgență

Sursa: Facebook

Viorica de la Clejani a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru varice, la piciorul stâng. Iată cum se simte artista după operație!

Artista a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, vineri, 12 aprilie, fiind însoțită de soțul ei, Ioniță de la Clejani.

Viorica de la Clejani a suferit o intervenție chirurgicală

Viorica de la Clejani, în vârstă de 51 de ani, se confruntă cu probleme de varice de ceva timp, iar piciorul stâng este cel mai grav afectat.

Activitățile sale pe scenă, în care stă mult timp în picioare pe tocuri, au agravat situația, determinând dureri intense și dificultăți în deplasare. Cu toate acestea, artista a amânat operația cât a putut.

Citește și: Doliu în familia Clejanilor! Tatăl lui Ioniță de la Clejani, unul dintre cei mai autentici lăutari, s-a stins din viață: „Am inima tristă”

Artista le-a transmis fanilor a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng.

Ea a menționat că a fost parțial anesteziată și că a fost conștientă pe tot parcursul operației timp de 3 ore, observând totul și auzind tot ce se întâmpla.

„Ieri am suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Am fost jumătate anesteziată, am văzut tot și am auzit tot timp de 3 ore. Atât a durat operația!”, a scris Viorica de la Clejani, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum se simte artista după intervenție

După intervenția chirurgicală, Viorica de la Clejani se simte bine și este acasă alături de soțul ei și de cățelușii lor. Medicii i-au recomandat să nu facă prea multă mișcare și să stea cu piciorul ridicat pentru a se recupera rapid.

De asemenea, i s-a sfătuit să nu gătească și să aibă grijă să nu se suprasolicite în primele zile de după operație.

Cu toate acestea, Viorica se bucură să fie acasă și să primească îngrijirea și atenția familiei sale. În ciuda recomandărilor medicale, se adaptează la noua rutină și se concentrează pe procesul de vindecare pentru a reveni cât mai repede posibil la starea ei normală.

Citește și: Viorica de la Clejani, anunțul trist despre starea ei de sănătate: “Să intrăm în remisie” Cu ce boală se luptă îndrăgita artista

„Acuma sunt bine, sunt acasă alături de soțul meu și de cățelușii mei, în luna de miere. Așa mi-au zis domnii doctori:,, Stai cuminte, cu picioru-n sus, nici o treabă prin casă, nici măcar o mâncare să nu gătești, ca să te recuperezi repede!”, a mai scris Viorica de la Clejani în postarea sa.

Viorica de la Clejani se pregătește pentru o perioadă aglomerată din punct de vedere al concertelor și evenimentelor artistice. Cu toate acestea, își dorește să se recupereze cât mai repede posibil după intervenția chirurgicală la piciorul stâng pentru a fi în formă optimă și să poată reveni pe scenă într-o stare de sănătate bună.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!