Ioniță de la Clejani, surprize la dublu pentru Viorica! Ce dorințe costisitoare are artista! "Mi-aș dori să merg în Turcia că să-mi scot gușa"

,

De Ziua Îndrăgostiților și de ziua de naștere, Viorica a avut parte de multe surprize din parte soțului ei, Ioniță de la Clejani, care și-a dori să o răsfețe!


In articol:

Pentru că ziua să de naștere a fost pe 13 februarie, iar astăzi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților, Ioniță de la Clejani i-a pregătit câteva surprize de pomină pentru soția să Viorica.

Ioniță de la Clejani, surprize la dublu pentru Viorica! Ce dorințe costisitoare are artista!

Deși au traversat în ultimii ani multe probleme în familie, din cauza celor doi copii, Viorica și Ioniță de la Clejani au găsit mereu puterea de a merge mai departe împreună, la fel de uniți și optimiști, așa cum și-au obișnuit fanii de-a lungul timpului.
Invitați în platoul Teo Show, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au făcut apariția extrem de eleganți că pentru un eveniment special. Fără să știe ce anume o va aștepta, Viorica a venit cu zâmbetul pe buze și fericită după petrecerea aniversară din weekend când a mai adăugat un an în buchetul viețîi.

Ioniță de la Clejani: Am început de sâmbătă petrecerea! A fost o locație și niște oameni deosebiți, la Valul lui Traian, unde oamenii știu să se distreze! Toată lumea a cântat La mulți ani, pentru Viorica! Bineînțeles ea a făcut un concert de ziua ei!

Viorica: Eu sincer mi-aș fi dorit să mă fi dus la Istanbul, în Turcia, pentru că n-am mai fost cred că din 1995, când ne-am căsătorit! Nu mai mă duc cu asta la turci, vreau și eu un colier, două colier, cercei, zice că leșînă,

se supără, pleacă la hotel, nimic!

În cele din urmă Ioniță de la Clejani a început să îi dezvăluie rând pe rând surprizele pregătite cu drag pentru soția să. Acesta a mărturisit primul cadou i l-a oferit în weekend, un buchet de trandafiri, deoarece Vioricăi îi plac florile. Primul dar oferit în platoul Teo Show a fost un superb tablou care înfățișa o vaza cu trandafiri. Celebra cântăreața nu s-a arătat prea încântată însă i-a mulțumit soțului ei. Un alt cadou pregătit de Ioniță a fost tot un tablou însă care îi înfățișa pe ei la fel de eleganți și de optimiști. Nici de această dată Viorica nu a fost prea încântată, exclamând că mai au acasă câteva astfel de portrete.

"Eu vreau sănătate, să mi dea putere Dumnezeu, să mă țînă sănătoasă să pot să am grijă de familia mea, de copilașii mei, să fiu și eu soacră mare, soacră mică! Să am și eu nepoți! Am zis când o fi să ne ducem, să fiu eu prima care se duce, eu nu vreau să rămân, cred că am luat-o razna de la pandemia asta!", a spus Viorica de la Clejani.

Într-un final, Ioniță a decis să o facă cea mai fericită pe soția să și a rugat-o să introducă mâna în buzunarul lui de la piept unde a descoperit cel de-al treilea cadou, unul extrem de scump de această dată, o brățară cu diamante, așa cum își dorea de mult timp Viorica.

Citeste si: Viorica și Ioniță de la Clejani, test cu întrebări fierbinți! "Toată viață mea i-am dăruit-o Vioricăi" Iată cum au răspuns cei doi artiști la cele mai incomode întrebări!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Clipul de la nunta Getuței Sterp care a devenit viral pe TikTok. Mama Geta, în lacrimi: „Nu-i copil să se nască”

Ancheta Suediei toarnă gaz pe foc în scandalul Nord Stream: S-au întărit suspiciunile de sabotaj grav

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Otilia Bilionera, cadou neobișnuit din partea fanilor. Cu ce s-a trezit cântăreața din partea unui bărbat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies