Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! Ce mărturisiri incredibile a făcut artista la Teo Show! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

,
Andreea antonescu

Andreea Antonescu a facut cele mai neasteptate dezvaluiri

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Antonescu a făcut cele mai picante dezvauiri din culisele vieții sale personale.


In articol:

Invitată astăzi la rubrica Tabu, prezentată de Mădălina Lambrinoc, în cadrul emisiunii Teo Show, Andreea Antonescu a acceptat provocarea inedită de a răspunde celor mai incomode și picante întrebări despre viață să personală, oferind detalii incendiare despre anumite subiecte tabu.

Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

Întrebată care a fost cel mai scandalos titlu de ziar, scris despre ea până acum, Andreea Antonescu a răspuns că au fost foarte multe astfel de titluri de-a lungul timpului.

"Sunt o grămadă! Au descoperit că aș fi avut trei iubiți în aproximativ 72 de ore și eu nu eram nici măcar cu unul! De unde ați scos voi trei!", a spus Andreea.

Andreea antonescu

Andreea Antonescu, dezvaluiri inedite

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanță? Mesajele incredibile pe care le-a primit după ce s-a afișat în costum de baie: „Mi-au scris pe instagram dacă...”

În ceea ce privește viață amoroasă, Andreea Antonescu a fost întrebată care a fost cel mai original argument pe care l-a folosit atunci când a fost prinsă în offside, iar artista a răspuns că era mult prea tânăra la acea vreme și s-a gândit că nu credea că o iubește atât de mult, că nu credea că este o fapta atât de gravă dacă se pupă cu altcineva.

andreea antonescu

Andreea Antonescu, marturisiri incredibila din culisele vietii sale personale

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Când am înșelat... Păi eram mică pe vremea aia! E cel pe care îl folosim noi femeile în general și anume că nu credeam că mă iubește atât de mult, nu credeam că e atât de grav pentru ține dacă mă pup cu altcineva! Nu credeam că voi suferi atât de tare! Tu ești vinovat că nu mi-ai demonstrat cât de mult mă iubești!", a

spus artista.

Citeste si: Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze. Cum arată acum blonda: "Nici eu nu mă așteptam!"

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show! Iată ce răspunsuri a dat celebra sportivă celor mai incomode întrebări!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies