Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! Ce mărturisiri incredibile a făcut artista la Teo Show! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 ian 2022, 09:19

Andreea Antonescu a facut cele mai neasteptate dezvaluiri

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Antonescu a făcut cele mai picante dezvauiri din culisele vieții sale personale.

Invitată astăzi la rubrica Tabu, prezentată de Mădălina Lambrinoc, în cadrul emisiunii Teo Show, Andreea Antonescu a acceptat provocarea inedită de a răspunde celor mai incomode și picante întrebări despre viață să personală, oferind detalii incendiare despre anumite subiecte tabu.

Andreea Antonescu a mărturisit că a înșelat! "Eram mică pe vremea când am înșelat"

Întrebată care a fost cel mai scandalos titlu de ziar, scris despre ea până acum, Andreea Antonescu a răspuns că au fost foarte multe astfel de titluri de-a lungul timpului.

"Sunt o grămadă! Au descoperit că aș fi avut trei iubiți în aproximativ 72 de ore și eu nu eram nici măcar cu unul! De unde ați scos voi trei!", a spus Andreea.

Citeste si: Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanță? Mesajele incredibile pe care le-a primit după ce s-a afișat în costum de baie: „Mi-au scris pe instagram dacă...”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ceea ce privește viață amoroasă, Andreea Antonescu a fost întrebată care a fost cel mai original argument pe care l-a folosit atunci când a fost prinsă în offside, iar artista a răspuns că era mult prea tânăra la acea vreme și s-a gândit că nu credea că o iubește atât de mult, că nu credea că este o fapta atât de gravă dacă se pupă cu altcineva.

"Când am înșelat... Păi eram mică pe vremea aia! E cel pe care îl folosim noi femeile în general și anume că nu credeam că mă iubește atât de mult, nu credeam că e atât de grav pentru ține dacă mă pup cu altcineva! Nu credeam că voi suferi atât de tare! Tu ești vinovat că nu mi-ai demonstrat cât de mult mă iubești!", a

spus artista.

Citeste si: Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!