Andreea Antonescu, pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 05 aug 2021, 16:27

Andreea Antonescu a ajuns pe mâna medicului. Ce se întâmplă cu frumoasa artistă.

Andreea Antonescu a postat pe contul de socializare un video, în care le-a mărturisit fanilor că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Citeste si: Maria Chitu, ANUNTUL despre mama ei! Mesajul Razboinicei i-a luat pe toti prin surprindere

Andreea Antonescu a ajuns pe mâinile medicilor

Fosta faimoasă de la Survivor România 2021 a primit imediat îngrijiri de la un medic, care a masat-o în zona în care Andreea avea dureri uriașe.

Citeste si: Irisha a spus adevarul! De ce boala sufera fosta Faimoasa si cum s-a agravat dupa participarea la Survivor Romania 2021: "E boala oamenilor inalti si slabi..."

Andreea Antonescu:  Acel moment cand te aventurezi, in stilul caracteristic, foarte tare din prima zi.

Si a doua zi, de la prima ora ajungi pe mâna medicului. Ma doare de mor. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Medicul:  Te doare aici?

Andreea Antonescu:  Da, rau.  

Andreea Antonescu, accidentare groaznică la Survivor România!

Fosta faimoasă le-a arătat tuturor, imediat cum s-a întors de la Survivor, cum arată degetele ei, după o accidentare suferită în timpului unui traseu din Republica Dominicană. 

Citeste si: Zanni a pus ochii pe o vila superba! Castigatorul trofeului Survivor Romania 2021 este tot mai aproape sa isi vada visul cu ochii

”  Din punct de vedere fizic, nu. Ar fi urmat o perioadă în care eu n-aș fi putut să mai intru pe traseu deloc. Și chiar vreau să vă arăt, în urma traseului pe care eu l-am avut, cu ciocanul..așa

arată degetul meu. Și nu e unghie falsă și nu e dat cu ojă. Țineam de mânerul ciocanului și în momentul în care am lovit, cu toată forța mea, mi-am prins degetul între mânerul de la ciocan și peretele de rigips.

Și cu toate astea, am dat în continuare, am văzut instant cum unghia s-a făcut mov...am dat foarte tare pentru că mi-am dorit măcar să ajung la final.

Nu mi-ar fi plăcut să stau pe banca de rezerve, doar de dragul de a mă vedea la Survivor. Acesta a trebuit să fie finalul”,  a povestit Andreea Antonescu, în exclusivitate, la Ștafeta Mixtă.