Maria Chitu, ANUNTUL despre mama ei! Mesajul Razboinicei i-a luat pe toti prin surprindere

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2021, 15:24
Ce anunt a facut Maria Chitu despre mama ei pe Instagram
Sursa: Instagram

Maria Chitu, fosta Razboinica de Survivor Romania 2021 se bucura in continuare de aprecierile fanilor atat pe retelele de socializare cat si in viata de zi cu zi dupa competitie.

Fiind una din finalistele surpriza de la Survivor Romania, Maria a continuat sa tina legatura cu fostii sai coechipieri si chiar a fost implicata alaturi de Andrei Dascalu, Marius Craciun si Musty intr-un proiect marca Radio Impuls la mare. Intr-un Insta Story pe Instagram, Maria a recunoscut ca este foarte aglomerata in acest moment si abia apuca sa doarma. Tanara, insa, are si planuri multe de viitor de care prefera sa vorbeasca la momentul cuvenit.

Cert este, ca principalul ei obiectiv este sa se mute la Bucuresti, unde vrea sa mearga la cat mai multe cluburi de dans unde sa isi exerseze pasiunea. 

Maria Chitu a facut anuntul despre mama sa pe Instagram

Putini stiu insa ca Maria Chitu a fost extrem de laudata in timpul competitiei Survivor Romania 2021 pentru felul cum a dialogat in limba engleza cu omolgii greci atunci cand cele doua echipe s-au intalnit.

Maria a recunoscut ca stie limba engleza atat de bine datorita mamei sale care este profesoara de engleza. Asadar, Maria nu s-a sfiit sa posteze pe Instagram un anunt despre mama ei care ofera lectii de engleza la copii si adulti in Bucuresti. 

Citeste si: Roxana Ghita o sa crape de gelozie! Andrei Dascalu, alaturi de o frumoasa moderatoare din trustul Kanal D. Cum au fost surprinsi impreuna

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Marius Craciun, dezvaluiri despre comportamentul Elenei Marin din spatele camerelor: „Ea tot timpul ne-a spus că îi place de noi...”

Recent, s-a speculat faptul ca Maria si Andrei ar putea avea un inceput de relatie datorita chimiei dintre ei de la ultimele aparitii impreuna, insa fosta Razboinica a negat acest lucru spunand canu se potrivesc decat fizic. ”  Eu și Andrei nu suntem împreună! Știu că ne potrivim fizic, mi-ați spus mulți asta, dar nu ne potrivim ca și personalitate. Este nevoie de mai mult de două perechi de ochi frumoși ca o relație să meargă”, a spus Maria Chițu pe contul ei de Instagram.

Astfel, Maria a inchis gura celor care ar fi spus ca intre cei doi ar putea fi o relatie mai mult decat de prietenie. Se pare ca si Roxana Ghita a fos tla un moment dat geloasa pe Maria Chitu pentru ca ar fi vazut niste apropieri intre ea si Andrei in timpul competitiei, lucru recunoscut ulterior de catre Razboinica roscata.