Daniel Pavel, adevarul despre Finala Survivor Romania 2021 si catigatorul competitiei, Zanni: Singura regie care a fost...

,
Daniel Pavel despr eregia de la Survivor Romania 2021
Cum a comentat Daniel Pavel faptul ca Zanni a fost contestat ca si catigator Survivor Romania 2021[Sursa foto: Instagram]

Daniel Pavel a vorbit deschis despre ce s-a intamplat la Finala Survivor Romania si de ce Zanni a fost atat de contestat de o parte din publicul competitiei.


In articol:

Daniel Pavel a acordat un interviu revistei Viva unde a vorbit pe larg despre faptul ca Zanni, dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021 a fost contestat in calitate de castigator. Multi "hateri" au spus la vremea respectiva ca show-ul a fost unul regizat din aceasta perspectiva.

Daniel Pavel, prezentatorul competitiei a tinut sa lamureasca lucrurile in aceasta privinta.

Daniel Pavel a vorbit despre ce s-a intamplat la Finala Survivor Romania! Cum a inchis gura hater-ilor

  "Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021. Eu nu cred în acest cuvânt „hater, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut. Nu cred că există ură cu adevărat. Sunt telespectatori pătimași și le-aș mulțumi și pe această cale pentru incredibila lor capacitate de a rămâne amorsați pe noi, pe ceea ce se întâmpla acolo. 

Citeste si: DE CE Roxana Ghita si-a dezactivat contul de Instagram. Ce a scos-o din minti pe Razboinica? TOTUL are legatura cu Andrei Dascalu. Ce ar fi facut fostul Razbooinic?

Daniel Pavel, asa cum multi nu il cunosc
Ce nu se stie despre prezentatorul Survivor Romania 2021, Daniel Pavel

Survivor România este un format de televiziune cu reguli clare, ceea ce implică și o regie, este singura modalitate prin care poți reda complexitatea trăirilor, a

probelor, prin care poți urmări evoluția concurenților și a concursului și transmite emoția acasă, dar este o regie în termeni de televiziune.

„Survivor România a câștigat inimile publicului din România prin autenticitate și intensitatea trăirilor, tocmai prin faptul că totul este atât de real. Totul acolo este hiperbolizat, nervii sunt întinși la maximum, toate instinctele de supraviețuire sunt în alertă. Eliminările și evoluția concurenților au fost decise de două mari componente: felul în care ei au  performat și relaționat pe traseu și în camp și voturile publicului.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce va face Daniel Pavel dupa ce se va termina Survivor Romania 2021
Unde va pleca Daniel Pavel in vacanta dupa Survivor Romania 2021

Eliminările au fost făcute exclusiv de Marele Public. Singura regie ținea de partea de set, de ceea ce este specific unui show de televiziune."

 

Citește-ne pe
Citește și:

DE CE Roxana Ghita si-a dezactivat contul de Instagram. Ce a scos-o din minti pe Razboinica? TOTUL are legatura cu Andrei Dascalu. Ce ar fi facut fostul Razbooinic?

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Maria Chițu, adevărul despre relația cu Andrei Dascălu. Ce se întâmpla, de fapt, între cei doi: "Ne potrivim fizic..."

Roxana Nemes, surprinsa pe insula bogatilor alaturi de cel mai vanat bucatar al celebritarilor de pe tot mapamondul! Cum au aparut cei doi la o masa unde o friptura costa 1 200...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies