Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 aug 2022, 05:45

Andreea Antonescu a vorbit despre zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

Sursa: Captură YouTube

Andreea Antonescu, invitată la emisiunea „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, a demontat toate zvonurile care spuneau că s-ar fi bătut cu Andreea Bălan, priretena și colega ei de trupă.

În cadrul emisiunii „În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, Andreea Antonescu a vorbit despre momentele mai puțin fericite din vremurile în care trupa Andre avea un succes imens. Deși acum se înțeleg foarte bine și sunt prietene, Andreea Bălan  și Andreea Antonescu nu s-au înțeles atât de bine. Se pare că cele două erau conduse de orgoliu și ajungeau să se ignore destul de mult și de des.

Andreea Antonescu: „Nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne loveam una pe cealaltă”

Andreea Antonescu a decis să se deschidă și să fie transparentă în fața lui Mihai Ghiță. Întrebată dacă s-a scris că s-au bătut, Andreea Antonescu a ținut să explice amănunțit care a fost, de fapt, situația la momentul acela, și se pare că, de fapt, niciodată nu a fost vorba despre o reală bătaie între cele două membre ale trupei Andre.

Citeste si: Andreea Antonescu a mărturisit! Există cale de împăcare între ea și Traian Spak?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Ne-am spus cuvinte grele. Aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile, nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam.

Aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este normală atitudinea noastră.(...) O bătaie propriu-zisă între noi două nu a existat. S-a scris că ne-am bătut, nu a fost adevărat.

Citeste si: Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: "Am urmat un tratament cu citostatice"

Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat în sensul că depinde care era mai supărată dintre noi, se așeza strategic pe scenă, în sincron, și ne foloseam de sincron și de microfon, totodată, și ne loveam una pe cealaltă.

Eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă și luam microfonul și dădeam, și ea la fel, bineînțeles.”, a spus Andreea Antonescu, râzând și amintindu-și de vremurile în care ea și Andreea Bălan se certau din motive copilărești.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!