Câți bani cere Andreea Bălan pentru o nuntă sau un botez. Sumele sunt colosale

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 12:05
Câți bani cere Andreea Bălan pentru o nuntă sau un botez
Sursa: Facebook

Cât te costă să-ți faci nunta cu Andreea Bălan! Iată adevăratele tarife ale artistei.

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România.

Mulţi şi-ar dori să o aibă la propriile evenimente. Iată câți bani cere artista pentru o nuntă, un botez sau orice tip de eveniment!

Citeste si: MESAJELE Andreei Balan, Andreei Antonescu si Petrisor Ruge pentru Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Ce tarif are Andreea Bălan pentru nunți și botezuri

Andreea se prezintă în fața publicului impecabil

și face show-uri incendiare, artista se respectă și din punct de vedere financiar și cere tarife colosale pentru prezența la nunți și botezuri.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a dat de înțeles că urmează să devină iar părinți

Astfel, dacă vrei ca Andreea să îți cânte la nuntă sau botez, trebuie să scoți din buzunar aproximativ 6000 de euro+ TVA și au un mesaj foarte frumos

realizat pentru viitorii mirii:  „Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea, Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”.

Ce conține show-ul pe care Andreea Bălan îl face la nuntă

Potrivit Click.ro, printre cele două reprize de 45 de minute de muzică live, alături de dansatorii ei, Andreea Bălan are grijă ca invitații de la nuntă să se simtă foarte bine, astfel că, ea le-a pregătit multe dansuri și 12 schimbări de costume. Alături de ea este și Petrișor, care are grijă ca dansul mirilor să fie spectaculos, astfel că, înainte de nuntă el îi va pregăti pe cei doi miri, ca mai apoi, în timpul dansului, la nuntă, să îi asiste alături de alți 5 dansatori.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Artista a îndurat bătăi crunte din partea tatălui său. Cum își apără blondina părintele

George Burcea este oficial un bărbat liber: ”Divorțul este din culpă comună” Actorul a mărturisit că intenționează să sărbătorească victoria

Să nu uităm de faptul că Andreea Bălan face un show de zile mari, având o întreagă echipă de dansatori după ea, dar şi mai multe ţinute pe care le schimbă de fiecare dată.

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă?

Andreea Bălan este într-o relație frumoasă cu Tiberiu Argint, lucru pe care nu-l mai ascunde nici în public. Apropiații spun că cei doi îndrăgostiți vor face următorul pas în relația lor. Cu toate astea, Andreea Bălan declara recent că nu se pune problema unei căsnicii pentru moment. 

”Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine.”, declara Andreea Bălan.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?