MESAJELE Andreei Balan, Andreei Antonescu si Petrisor Ruge pentru Elena Marin dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 iul 2022, 15:15
Mesajele Andreei Balan, Andreei Antonescu si Petrisor Ruge pentru Elena Marin

Elena Marin a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in prima Semifinala Survivor Romania 2021.

Elena Marin a parasit competitia Survivor Romania 2021 joi seara in Consiliul de Eliminare din prima Semifinala a competitiei care a intrat deja pe linie dreapta, indraptandu-se cu pasi repezi spre Marea Finala ce va avea loc pe 10 iulie de la ora 20:00 pe Kanal D. 

Citeste si: REACTIA logodnicului Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania si a ratat Marea Finala: "187 de zile in care ai..."

Faimoasa a recunoscut ca nu a reusit sa dea randamentul dorit pe traseul Semifinalei deoarece nu a fost unul pe care ea a performat si atunci a fost clar ca nu a reusit sa se concentreze la capacitate maxima. Ajunsa la duel in Consiliul de Eliminare cu Maria Chitu, se pare ca Razboinica a fost preferata de public reusind sa se califice in cea de-a doua Semifinala Survivor Romania 2021, iar Elena sa paraseasca competitia.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce i-au transmis Andreea Antonescu, Andreea Balan si Petrisor Ruge Elenei Marin dupa eliminare

La scurt timp dupa eliminare, Elena a primit mii de mesaje din partea celor care au sustinut-o de-a lungul competitiei, dar si de la cei mai apropiati prieteni care i-au trimis mesaje de incurajare. Faimoasa si-a dorit enorm sa ajunga in Marea Finala si sa castige competitia, chiar ea recunoscand ca facut cele mai mari sacrificii pentru a castiga Premiul cel Mare.

Primul care i-a trimis cel mai emotionant mesaj Elenei a fost logodnicul ei, Andrei:" Mandru de tine, mandru de parcursul tau, mandru de  sufletul tau. 187 de zile in care ai luptat si te-ai autodepasit. te iubesc enorm si ma inclin. Felicitari!"  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste in video-ul urmator momentul in care Elena Marin a parasit competitia:

SURVIVOR ROMANIA 2021. Elena Marin este eliminata in prima semifinala a competitiei

La scurt timp, pe pagina de socializare a Elenei Marin au fost postate mai multe mesaje de la Andreea Balan si de la celebrul coregraf Petrisor Ruge. Nici Andreea Antonescu nu a ramas indiferent si i-a trimis si ea un mesaj la fel de plin de incarcatura emotionala.

Andreea Balan a postat un video cu o melodie de-a ei in care Elena Marin apare executand miscari senzuale de dans in ploaie: "Elena Marin, ai fost si esti de departe cea mai buna..." Petrisor Ruge a fost si el alaturi de Elena si i-a transmis ca: "Sunt foarte mandru de tine, esti un fenomen..." Andreea Antonescu a postat si ea pe Insta Story un mesaj pentru Elena, mai ales ca cele doua s-au inteles foarte bine in competitie, iar Elena Marin fiind foarte afectata in momentul cand Andreea a parasit competitia, cantareata
fiind cu sprijin moral foarte important pentru dansatoare: "Felicitari pentru tot parcursul tau. Ai demonstrat mai mult decat ti-ai propus. Mandra de tine!"

Citeste si: Prima reactie a Elenei Marin dupa ce a fost Eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!