Eliminare imprevizibilă la Survivor Româna înainte de Marea Finală. Elena Marin părăsește competiția în primul Consiliu al săptămânii

,
Primul Consiliu de eliminare după prima Semifinala de la Survivor Romania
Cine a parasit competiția Survivor Romania înainte de Marea Finală?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima Semifinală Survivor România s-a finalizat. Emoții indescriptibile în Consiliul din această seară. Un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană înainte de Marea Finală.


In articol:

Prima Semifinală de la Survivor România a fost intensă, concurenții s-au duelat pe trasee cu totul diferite de cele pe care le-au experimentat până acum în competiție. Probele au fost de-a dreptul spectaculoase, iar adrenalina s-a putut resimți cu desăvârșire.

Un bagaj de energie inimaginabil s-a putut resimți pe traseele din această seară. Pentru un concurent, în această seară, parcursul la Survivor se va încheia, chiar înainte de Marea Finală.

Eliminare neașteptată la Survivor România în prima SEMIFINALĂ

Prima Semifinală a fost de-a dreptul spectaculoasă, iar premiile și traseele au fost de excepție, marca Survivor România, așa cum ne-am obișnuit în cele șase luni de competiție. Aceasta a fost cea de-a doua săptămână de jocuri individuale, în care concurenții s-au luptat pentru a-și rezerva un loc în Marea Finală de sâmbătă, 10 iulie.

Citeste si: Prima reactie a Elenei Marin dupa ce a fost Eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021!

Primul Consiliu de eliminare după prima Semifinala de la Survivor Romania
Primul consiliu de eliminare de acasta sapatamana[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cei doi finaliști ai zilei și cei care au câștigat cele două imunități, și au intrat în posesia Colanului de imunitate, sunt Marius Crăciun și Andrei Dascălu, cei doi băieți din echipa Războinicilor s-au bucurat de un consiliu liniștit, lipsit de orice pericol. În timp ce liniile de vot s-au deschis pentru Elena Marin, Zanni și Maria. Cei trei concurenți se află în pericol de eliminare.

Citeste si: COLANUL de imunitate a fost adjudecat! Cine este finalistul zilei?

A mai rămas puțin timp până la deznodământul final în care se va decide cine este câștigătorul Survivor România, până atunci, publicul are ocazia de a-și vota concurentul favorit zilnic, în timp real.

În această săptămână Consiliile vor fi în direct.

Primul Consiliu de eliminare după prima Semifinala de la Survivor Romania
Liniile de vot s-au deschis pentru Elena, Zanni și Maria[Sursa foto: Captură KANAL D]

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Româniai, a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. Unul dintre cei trei concurenți pentru care liniile de vot s-au deschis vor părăsi competiția în primul Consiliu Live al săptămânii. Pentru un concurent, în această seară, parcursul în competiția Survivor România se va încheia, înainte de Marea Finală.

Zanni a fost salvat de votul publicului, astfel Elena Marin și Maria au intrat în cursa spre eliminare.

”În această seară, aventura Survivor România, sezonul al doilea, tot parcursul către Marea Finală, tot ceea ce este sub sumat marelui vis de a ajunge în Marea Finală se termină pentru una dintre voi...Survivor România se termină pentru Elena Marin”, a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: REACTIA logodnicului Elenei Marin dupa ce Faimoasa a fost eliminata de la Survivor Romania si a ratat Marea Finala!

Elena Marin este cea care părăsește competiția Survivor România înainte de Marea Finală. După șase luni petrecute în competiția din Republica Dominicană.

Elena Marin, eliminată înainte de Marea Finală Survivor Romania

Pentru Elena Marin parcursul în competiția Survivor România s-a încheiat în această seară. Faimoasa nu se aștepta să fie eliminată din cursa spre Marea Finală când a mai rămas foarte puțin. 

”A fost o experiență frumoasă pe care cu siguranță nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut foarte multe lucruri de învățat, aici m-am redescoperit pe mine, am învățat să am încredere în mine, am învățat de la fiecare câte ceva...”, a dezvăluit Elena Marin printre lacrimi.

Citeste si: Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

Gigi Becali a fost oprit de poliție, în timp ce vorbea la telefon, în direct la TV: ce a urmat i-ar putea aduce sancțiuni polițistului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies