Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Unul dintre cei mai buni make-up artiști din Europa vine la Kanal D2

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 06 dec 2023, 02:55

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”

Sursa: Facebook Alexandru Abagiu

Cine este noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Alexandru Abagiu este unul dintre cei renumiți make-up artiști din România și unul dintre cei mai buni din Europa.

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Cu o carieră impresionantă atât la nivel național, cât și internațional, Alexandru Abagiu, unul dintre cei mai renumiți make-up artiști de la noi din țară, vine la masa juriului în cel mai nou sezon al show-ului de modă „Bravo, ai stil!” 

Citește și: Când începe noul sezon „Bravo, ai stil 2023!” și la ce post TV va putea fi urmărit? Schimbare de ultimă oră la Kanal D

Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!” 

„Bravo, ai stil!”, cel mai urmărit show de modă și stil din România, revine pe micile ecrane la un nou post de televiziune, Kanal D2, dar și cu o nouă componență la masa juriului.

Alexandru Abagiu, unul dintre cei renumiți make-up artiști din România, se alătură emisiunii „Bravo, ai stil!” în calitate de jurat.

Alături de Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, va analiza și nota ținutele concurentelor în cel de-al 8-lea sezon al emisiunii de modă care revine cu o ediție specială pe data de 2 aprilie 2023.

Cu abilitatea unui pictor și sensibilitatea unui artist, Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, a fost numit unul dintre cei mai buni make-up artiști  din Europa de către Makeup Artist Magazine din America.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!” – carieră impresionantă în domeniul beauty 

Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”- sezonul 8, este, în prezent, un nume cu greutate în domeniul machiajului profesional atât la nivel național, cât și internațional.

Talentul, pasiunea, dedicarea și munca, toate se regăsesc în cariera începută acum mai bine de 23 de ani. Pasiunea lui Alexandru Abagiu pentru artă, culoare și creație a apărut încă de la grădiniță, atunci când a avut de pregătit o felicitare pentru ziua mamei.

„Prima mea amintire legată de desen și arte plastice a fost grădinița. Acolo ne-au pus să pregătim felicitări pentru ziua mamei și am reușit să construiesc tridimensional felicitarea mamei”,

a mărturisit noul jurat de la „Bravo, ai stil!” Dar, în perioada liceului, pasiunea pentru pictură a fost înlocuită de cea pentru machiaj, pasiune care l-a adus pe Alexandru Abagiu pe cele mai înalte culmi ale succesului.

„Erau concursurile de Miss și Mister și a fost opțiunea normală pentru toți cei care organizau concursurile astea: trebuie să îl folosim pe Alexandru să picteze ceva. Din momentul ăla am lăsat instant culorile de apă și am folosit și folosesc în continuare pensulele de pictură în machiajele normale(...)

„La 16 ani deja lucram pentru primul număr al multor reviste de la noi de pe piață. Profesoara de pictură din timpul liceului a fost cea care m-a impulsionat și m-a îndreptat. Nu aveam 18 ani când lucram la festivalurile de modă din România”, a mai spus acesta. 

De-a lungul timpului, acesta a urmat numeroase cursuri și specializări în țară și în străinătate în domeniul beauty, dar este și licențiat în Relații Publice și Comunicare, absolvind această facultate în cadrul Universității București.

Nume celebre cu care a colaborat Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, a colaborat cu nume celebre atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Printre vedetele din România cu care a colaborat se numără Delia, Andra, Corina Bud, Andreea Raicu, Loredana Groza, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu, Catrinel Menghia, Antonia, Monica Bârlădeanu și multe altele. Alexandru Abagiu a făcut parte din echipa de make-up artiști ai Festivalului de Film de la Cannes, colaborând cu nume uriașe precum Jane Fonda, Natalie Portman, Penelope Cruz sau Paris Hilton.

În ceea ce privește arta makeup-ului, acesta consideră că nu există regului în ceea ce privește machiajul și că totul ține de creativitate. Totul ține de viziune, artă, și cel mai important, frumusețea interioară și exterioară.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!