Când începe noul sezon „Bravo, ai stil 2023!” și la ce post TV va putea fi urmărit? Schimbare de ultimă oră la Kanal D

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 01 mar 2023, 12:30

Unde va putea fi urmărit noul sezon „Bravo, ai stil!”

Sursa: Kanal D

„Bravo, ai stil!” 2023 revine cu un nou sezon. Când începe la Kanal D și unde va putea fi urmărită cea mai populară emisiune de modă din România – „Bravo, ai stil!”?

„Bravo, ai stil!” revine cu un nou sezon în 2023. Cea mai îndrăgită și urmărită emisiune de modă din România revine în curând pe micile ecrane, dar nu la Kanal D, așa cum erau obișnuiți telespectatorii, ci la un nou post TV. Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!” și la ce post TV va putea fi urmărit? 

Când începe noul sezon „Bravo, ai stil! 2023”

Noul sezon „Bravo, ai stil! 2023” revine cu o ediție specială, dar și cu o schimbare importantă, anunțată de Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D, la împlinirea a 16 ani de când postul de televiziune s-a lansat în România. 

„Bravo, ai stil!”, noul sezon, începe pe 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, cu o ediție specială, la noul post de televiziune la care va fi difuzat de acum înainte- Kanal D2 -o nouă televiziune generalistă, care aparține trustului Dogan Media Internaţional. 

Citește și: De 1 martie, Kanal D sărbătoreşte 16 ani!

„Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. <Bravo, ai stil! >, o emisiune fanion, cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. 

E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV.  

Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a declarat Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Emisiunea „Bravo, ai stil!” a debutat la Kanal D în anul 2016

Emisiunea „Bravo, ai stil!”  a debutat la Kanal D în anul 2016 și încă de la primul sezon a cucerit publicul din România. Prezentat de Ilinca Vandici, fashion show-ul s-a transformat rapid într-o adevărată rampa de lansare pentru tinerele care iubesc moda și stilul și care doresc să devină celebre.

Jurații primului sezon „Bravo, ai stil!” au fost Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Muntenu. Din componența juriului primului sezon a mai făcut parte și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, mai întâi ca invitat special și jurat în timpul galelor. Din păcate, acesta a murit în anul 2019, într-un tragic accident de mașină. 

De-a lungul celor 7 sezoane „Bravo, ai stil!”, componența juriului s-a schimbat.

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt jurații care au fost prezenți în toate cele 7 sezoane ale show-ului. 

Din componența juriului „Bravo, ai stil!” a mai făcut parte și Cătălin Botezatu care s-a alăturat echipei în Sezonul 4. În sezonul 7, fanii emisiunii, cât și concurentele au avut parte de o surpriză.

Creatorul de modă a fost înlocuit cu Tibi Clenci, de profesie fotograf, cel care, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu a analizat și notat ținutele concurentelor celebre care au participat la Bravo, ai stil-  Celebrities. 

Victor Slav a devenit invitat pernament al emisiunii, iar în finala sezonului cu numărul 7 acesta a avut și calitatea de jurat. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!