COLANUL de imunitate a fost adjudecat! Cine este finalistul zilei?

,
COLANUL de imunitate a fost adjudecat!
Cine a castigat COLANUL de imunitate?

Este o săptămână plină de emoții, au început primele semifinale de la Survivor România. Concurenții s-au duelat într-o suită de jocuri individuale, iar miza este una inedită și spectaculoasă.


In articol:

Este a doua săptămână de jocuri individuale la Survivor România. Semifinaliștii s-au duelat într-o suită de jocuri care îi va propulsa în a doua etapă a competiției. Concurentul care se clasează pe primul loc va câștiga Colanul de imunitate, o premieră în competiția din Republica Dominicană.

Colanul de imunitate a fost adjudecat. Cine a câștigat?

Ultimii semifinaliști rămași în competiția Survivor România au început o săptămână intensă și plină de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au duelat într-o suităde jocuri individuale care îi vor trimite în etapa următoare a semifinalelor. Joi și Vineri, concurenții se vor lupta pentru a-și rezerva un loc în Marea Finală de sâmbătă, 10 iulie. 

COLANUL de imunitate a fost adjudecat!
S-a adjudecat COLANUL de imunitate

A mai rămas un singur pas până la anunțarea marelui câștigător, astfel concurenții se luptă din greu pentru a-și asigura un loc în Finală. Elena Marin și Zanni sunt concurenții din prima linie, cei doi au petrecut șase luni în jungla din Dominicană.

Citeste si: FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

În această seară, miză a fost umitoare, concurentul care s-a clasat pe primul loc în prima semifinală Survivor România va intra în posesia Colanului de imunitate care îi va oferi imunitate în Consiliul din această seară.

Vă reamintim că în această săptămână Consiliile vor fi LIVE.

COLANUL de imunitate a fost adjudecat!
Ultimul duel al zilei dintre Elena Marin si Marius

Finalistul zilei care a intrat în posesia Colanului de imunitate este Marius Crăciun din echipa Războinicilor. Acesta a reușită să câștige duelul împotriva Elenei Marin de la Faimoși. Cei doi s-au duelat până unul dintre ei a ajuns la scorul de 5.

COLANUL de imunitate a fost adjudecat!
Marius Craciun este finalistul zilei

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că Marius Crăciun este cel care intră în posesia Colanului de imunitate și, totodată, este finalistul zilei.

”Finalul primei zile a semifinalelor și e și prima zi de săptămână Survivor. Iată-ne ajunși la capătul unui joc epuizant, când părea că erau momente în care s-au răsturnat din nou situațiile, rezerve de energie scoase, nu știm de unde. Cei cinci supraviețuitori au reușit să lupte, unul singur a câștigat în această zi. Este vorba despre Marius...Marius este campionul zilei și celui căruia îi revine pentru prima dată, o premieră la Survivor România, sezonul al doilea, Colanul de imunitate.”,

a anunțat Daniel Pavel. 

Citeste si: Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

Cine a intrat în posesia celui de-al doilea Colan de imunitate?

A fost o zi spectaculoasă cu jocuri pe măsură. Concurenții s-au duelat pe cele mai intense trasee de la Survivor România în lupta pentru cel de-al doilea Colan de imunitate. Concurentul care câștigă al doilea joc de imunitate al zilei se va alătura lui Marius Crăciun într-un consiliu liniștit, lipsit de orice pericol. 

Al doilea Colan de imuniate a fost adjudecat
Concurenții s-au luptat pentru a doua imunitate

Pentru concurenții care au intrat în posesia celor două imunități Consiliul din această seară va fi liniștit, iar liniile de vot nu se vor deschide pentru ei.

Ultimul joc din prima semifinală a fost mai intens ca niciodată, Zanni, Elena, Andrei și Maria s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga imunitatea și un consiliu liniștit. Primul concurent care ajunge la scorul de cinci va câștiga cea de-a doua imunitate a zilei. 

Citeste si: Ce se intampla, de fapt, intre fostii concurenti de la SURVIVOR: "Ne intoarcem in Dominicana cu aceleasi tensiuni, aceleasi certuri. Mi se pare aiurea!"/ "Sa vezi circ in aeroport"

Al doilea Colan de imuniate a fost adjudecat
Andrei Dascalu este al doilea finalist al zilei

Cel care i se alătură lui Marius Crăciun este chiar coechipierul său Andrei Dascălu. Cei doi Războinici se află în afara oricărui pericol în consiliul din această seară. Consiliul va fi în direct, iar publicul își va putea vota favoritul în timp real.

”Colanul de imunitate, al doilea din două, pus la bătaie. Unul dintrei ei, din cei patru care au intrat astăzi pe traseu Zanni,Maria, Elena și Andrei, și l-au adjudecat. Este vorba de Andrei.”, a spus Daniel Pavel.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prima SEMIFINALA Survivor România. Cine sunt primii semifinaliști?

Oamenii de știință din Africa RĂSTOARNĂ TOT: vaccinurile protejează împotriva variantei Omicron

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online „Survivor România” - Ediția de joi, 8 iulie 2021 - VIDEO. Primul joc din semifinalele Survivor România 2021!

FINALA SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel, interviu IN EXCLUSIVITATE de pe platourile celui mai dur reality show televizat: "Nu ne permitem niciun fel de automatism...."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies