Cum arată și cu cine seamănă fetița Andreei Antonescu. Sienna face furori cu frumusețea ei

Author: Marina Ionescu
Foto(4)

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Fosta Faimoasă de la Survivor are mii de admiratori, însă, puțini sunt cei care știu cum arată fiica vedetei.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste  din showbiz-ul românesc. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 se mândrește cu o carieră de succes în industria muzcială, un trup de ividiat, dar și cu o fiică deosebit de frumoasă.

Citeste si: Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanță? Mesajele incredibile pe care le-a primit după ce s-a afișat în costum de baie: „Mi-au scris pe instagram dacă...”

Cum arată fiica Andreei Antonescu? 

Fosta Faimoasă are mii de urmăritori pe rețelele sociale, astfel cântăreața este foarte activă în online și nu ezită să își țină la curent admiratorii cu cele mai frumoase momente din viața ei, printre care se numără și timpul petrecut alături de fiica ei, Sienna.

Andreea Antonescu este o mămică foarte fericită și mândră de fiica ei, încât publică foarte despe  imagini cu Sienna pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Andreea Antonescu, vacanță de lux în Antalya. Fosta concurentă de la Survivor România s-a pozat în ipostaze incendiare

Cele două au o relație foarte puternică și petrec foarte mult timp împreună, lucru evident din postările ei de pe rețelele sociale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sienna s-a transformat într-o tanara domnişoară frumoasă care îi seamănă mult mamei sale! Artista se laudă cu o fiică extrem de frumoasă, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ea.

Citeste si: Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: "Am urmat un tratament cu citostatice"

Sienna semănă foarte mult cu mama ei, iar la cei 10 ani ai ei, micuța face furori cu frumusețea sa răpitoare și este o adevărată domnișoară.

Citeste si: Confruntare exploziva intre Andreea Antonescu si Alexandra, sotia lui Sebastian Chitosca! A iesit cu scantei intre cele doua

În ultima perioadă, puștoaica a crescut foarte mult și și-a definit stilul vestimentar, iar acum împrumută foarte multe haine de la mama ei.

Andreea Antonescu, fostă concurentă la Survivor România 2021

Andreea Antonescu a rezistat o luna in jungla dominicana si intr-un fel se bucura ca a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 avand in vedere ca problemele de sanatatea incepeau sa-si spuna cuvantul.

Citeste si: Andreea Antonescu, criticata ca a purtat lentile de contact si gene false la Survivor Romania 2021. Ce a spus vedeta despre asta si care e ADEVARUL

Faimosii au decis sa o trimita spre eliminare, vedeta nefiind deloc trista de decizia lor "S-a încheiat aici, nu este nicio problema.

Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui”, a spus aseară Andreea Antonescu, înainte de a părăsi competiția “Survivor România”. 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!